Christina Cordes AndersenMit navn er Christina og jeg er 30-something.

Nogle dage føler jeg mig væsentligt ældre (dagen efter den ugentlige gymnastiktræning) og andre dage yngre (når jeg har fået Mojitos…) Jeg mommyblogger desuden på 100hjerter.dk.

Jeg har 3 børn og har været mor i snart 12 år. Det har lært mig en masse smutveje til at se nogenlunde velsoigneret ud på trods af få timers søvn og omkring 41 sekunder til mig selv om morgenen.

Det har også lært mig at trække mor-stikket ud engang imellem og skabe lidt hjemme-wellness med forkælelse til mig selv.

Derfor har jeg en masse skønne tips til makeup, hudpleje og daglige rutiner – og lige så mange tests af en masse forskellige produkter. Lige fra alle de lækre sager du kan finde i Matas til spændende produkter fra Nu Skin, som jeg er distributør af.

Her på siden kan du forvente ærlige produktomtaler og tests – og udelukkende indhold, jeg selv kan stå inde for. Møder jeg et produkt, der ikke lever op til mine forventninger eller slet ikke virker, lader jeg ganske enkelt være med at spilde tid på at omtale det. Her hos mig skal du nemlig kunne få et reelt billede af produkternes virkning og anvendelse. Ellers kan det hele være lige meget.

Nogle gange kan du også støde på gæste-anmeldelser. Eksempelvis fra mine søstre (som jeg har 3 af) – de har nemlig også alle en indre beauty-queen, der gerne vil frem engang imellem.

Har du noget på hjerte?

Har du et produkt, du synes jeg skal teste?

Er du forhandler af et produkt, du gerne vil have en omtale af?

Så send en mail til christina@smukkemig.dk

Det er også her du fanger mig, hvis du gerne vil have en Nu Skin produktpræsentation eller godt kunne tænke dig at shoppe produkter fra netop Nu Skin med gode rabatter.