Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har set en reklame, der lover hvidere tænder. Jeg har også prøvet flere forskellige mærker – og aldrig nogensinde set skyggen af bare en lille smule lysere nuance af hvid.

Men AP24 tandpasta fra Nu Skin er anderledes. For den virker. 

Det er også et af de produkter jeg som distributør for Nu Skin igen kan se kunderne købe igen og igen. Og jeg forstår det godt!

AP24 tandpasta med vild effekt

Nå, men jeg stiftede første gang bekendtskab med AP24 tandpasta’en hjemme hos en forretningforbindelse. Jeg prøvede den lige kort på tænderne med en enkelt finger, og kunne allerede mærke forskellen dér. Lidt vildt. Jeg tiggede så om at få lidt mere med hjem og stod så med en krukke til en uge.

And I kid you not: Da krukken var tom, kunne jeg allerede se forskel. Ikke bare som i en lille smule – men virkelig meget.

Jeg kunne faktisk også mærke på mine tænder (med tungen, I ved) at de var meget renere, end de plejede at være. Faktisk så meget, at jeg efterfølgende nærmest har tænkt det er lidt ulækkert, så ikke-rene mine tænder har været tidligere.

Test af AP24 whitening

Virker AP24 tandpasta?Der findes to slags AP24 tandpasta. Jeg har testet varianten, der hedder AP24 Whitening Toothpaste.

Det anbefales at man bruger tandpastaen på en tør tandbørste, for så opnår man bedre effekt. Når man putter vand på, fortynder man jo så at sige tandpasten unødigt. Jeg bryder mig dog personligt ikke om at børste tænder med en tør børste, så jeg fugter den altså alligevel. Jeg har stadig opnået virkelig gode resultater.

Udover at forebygge huller på grund af indholdet af flour, afhjælper AP24 også pletter på tænderne og minimerer dannelsen af plak og tandsten. Faktisk kan den også fjerne noget af det, der allerede sidder der. Min egen tandlæge bemærkede det endda, sidste gang jeg var til tandeftersyn, så det er ikke bare pjat.

Grunden til at AP24 tandpasta er så effektiv skyldes, at sammensætningen af ingredienser opløser det snavs, der ophober sig på tænderne i stedet for at slibe det af. Det er derfor en skånsom behandling af gule tænder. I modsætning til mange af de andre typer whitening til tænderne, der er på markedet.

Den indeholder heller ingen skadelig brintoverilte, ligesom mange andre whitening tandpastaer gør det.

Konsistens:

Den er som alle andre tandpastaer. Intet nyt i det, så det er dejlig velkendt.

Smag:

Jeg synes den smager af Tic Tac. En lidt sødlig mintsmag, som på ingen måde er for stærk – men smager mere igennem end eksempelvis den klassiske Zendium.

Skumme-effekt:

Den skummer tilpas. Det er rart – jeg har det lidt underligt med tandpastaer, der ikke skummer op.

Men hvor køber man så sin AP24 tandpasta?

AP24 tandpasta fra Nu SkinFor den findes jo ikke de fysiske butikker? Og nej – det gør den desværre ikke. Den forhandles nemlig udelukkende hos Nu Skin selv.

Køb AP24 tandpasta her

Det gode ved dét er, at du betaler langt mindre for produktet, end du ellers ville skulle. Hos Nu Skin er alle mellemled nemlig skåret væk, så der kun er 2 der skal tjene penge på produktet: Formidleren og Nu Skin selv.

Den ekstra pris der ville blive lagt oveni Ap24 tandpastaen, hvis speditøren, butikken og den ansatte også skulle tjene penge, sparer du således.

AP24 tandpasta koster omkring 119 kroner, afhængigt af hvordan du vælger at handle hos Nu Skin. Det er selvfølgelig mere end din gamle Colgate, men den kan også mere end dén.

Og så er den altså virkelig drøj i brug, ligesom alle andre tandpastaer. En tube holder flere måneder, så der er altså ikke tale om en kæmpe udskrivning overhovedet. Og jeg lover jer – den er alle pengene værd.

Har du prøvet den?

Så må du meget gerne fortælle om dine oplevelser med AP24 i kommentarfeltet nedenunder. Jeg glæder mig til at høre, hvad DU syntes om tandpastaen.

Find den her

 

Shop med rabat

Vil du have gode rabatter på produkterne og besked, når der er tilbud? Så send en mail til christina@smukkemig.dk for at høre mere.