Micellar Water fra GarnierJeg er nogle gange ret konservativ i forhold til mine faste basisprodukter. Hvis noget fungerer for mig, så skifter jeg det sjældent ud – og selvom det ikke fungerer optimalt, så lever jeg nogle gange med det alligevel. Jeg tager det ikke så tungt og når jeg så en sjælden gang ender med at udskifte min mascara eller makeupfjerner, er det ret spontant eller tilfældigt.

I mange år brugte jeg eksempelvis en to-fase-makeupfjerner fra Matas. I kender den sikkert godt – gennemsigtig i toplaget og blå i bunden. Så ryster man den inden brug og vupti: Fedtet hud rundt om øjnene på grund af olieindholdet, men med rene øjenvipper.

En dag for 3 år siden, faldt jeg så tilfældigvis over en artikel i et forældremagasin om Garnier Micellar Cleansing Water. Den var blevet testet af flere kvinder og de var alle imponerede over, hvor god den var. Noget tid senere så jeg den så på tilbud et sted – og så slog jeg til. Det har jeg ikke fortrudt. For den er virkelig god. Især til min ellers ret sarte ansigtshud, som nemt svier, får knopper og klør.

En kort periode forsvant Garnier’s Micellar Water dog fra hylderne, fordi nogen havde fundet ud af, den ikke overholdt grænseværdierne for et specifikt indholdsstof. I den periode brugte jeg Niveas Sensitive Micellar Water. Den er lige så god, men har en lidt højre literpris.

Nu er jeg derfor tilbage hos Garnier, fordi produktet er tilbage – nu med alle værdier i orden.

Micellar Water er yderst effektivt

Micellar teknologien fungerer som en slags magnet for snavs. Man påfører bare sin Micellar Water på en vatrondel og masserer den rundt på huden i cirkelbevægelser. På den måde kommer renseproduktet nemmest ned i porerne og renser dermed bedst. Den skal i øvrigt ikke skylles af – så det bliver nærmest ikke nemmere.

Jeg plejer at rense huden af inden mit aftenbad og (burde helt sikkert også gøre det om morgenen) og kan tydeligt se på vatrondellen, at den altså gør en forskel.

Jeg bruger i øvrigt min Micellar Water til det hele: Afrensning, skin tonic og øjenmakeupfjerner. Den tager det hele med et snuptag og jeg er vild med det. (Min mascara er ikke vandfast – men du kan også finde Micellar Water til vandfast makeup).

Perfekt til dig, der ikke “gider”

Micellar Water er et perfekt renseprodukt til de lidt dovne. Sådan en er jeg også selv. Jeg gider ikke bruge ret lang tid på min hudpleje. Jeg synes ikke, det gør den store forskel for min hud, om jeg renser den af to gange dagligt, påfører serum, dupper særlig øjencreme på og smører huden ind i cirkelbevægelser oppefra og ned.

Jeg ved godt, det helt sikkert har betydning for hudens glød i længden – men jeg magter det simpelthen i vores travle hverdag. Derfor er Micellar Water perfekt for mig. Det tager ingen tid – og det virker. What’s not to like?

Find den her