Måske skal du til middag hos en veninde og vil gerne have en værtindegave med, som ikke er en blomst. Det kan også være, du leder efter en fødselsdagsgave, forkælelsesgave eller en afskedsgave men ikke ved, hvad vedkommende ønsker sig.

Her får du derfor 3 gode bud på gode beautygaver, som kan bruges af alle – uanset hudtype, hårtype, makeupvaner og andre ting, der ellers er skyld i faste favoritter på toilethylden, som aldrig bliver skiftet ud.

Kan du ikke bruge nogle af nedenstående forslag, kan du finde mange flere gaveidéer til hende på Gaveinspiration.dk. Faktisk mere end 65 forskellige, så du burde kunne finde noget til den heldige modtager, uanset hvor svær hun er at købe gave til.

Elizabeth Arden 8 hour creme

Eight hour cremeMirakelsalven der kan ordne det meste. Fra tørre læber og soleksem til småsår og babys røde numse.

Eight hour creme kan ét eller andet og er for mange kvinder en trofast følgesvend i håndtasken.

Måske har din veninde, søster, kollega eller kusine endnu ikke stiftet bekendtskab med den. I så fald er det på tide.

Kender hun den allerede vil hun med garanti blive glad for den. Den blødgør, plejer og beskytter – og ofte er eksem og udslæt væk efter…ja… 8 timer.

Find den her

Prisen starter ved 99 kroner for den mindste tube. Den er dog drøj i brug og holder derfor lææææænge!

Produkter fra Meraki

Meraki produkterDe smukke flasker tager sig meget pænt ud på badeværelset og derfor er mærket også blevet udbredt viralt gennem især Instagrambloggere.

Meraki produkter er i øvrigt ikke dyre og du kan derfor nemt finde en god gave, der ser ud af noget.

Håndsæben er særligt idéel som gave. Alle mennesker vasker jo hænder og der er altså en smule luksus over at sæbe hænderne ind i et kvalitetsprodukt som dufter helt fantastisk.

Du kan eventuelt supplere med opvaskesæbe fra samme linje. Så kan køkkenvasken også komme til at se mere stilfuld ud.

Find produkterne her

Meraki har mange produkter og de billigste starter ved allerede 12 kroner.

Biotherm showergel

Biotherm showergelBiotherm laver de mest fantastiske showergels, som ikke alene dufter fantastisk – de plejer også huden.

De er derudover ikke særligt dyre og de fleste varianter fås for under 100 kroner. Du kan eventuelt pakke den ind sammen med en lækker badesvamp eller skrubbehandske. Så er der lagt op til velvære og luksus i det daglige bad.

Der er mange forskellige at vælge imellem.

Du finder dem alle sammen her