Jean Paul Gaultier Classique har en fast plads på min badeværelseshylde. Det har den haft i mange år siden jeg fik den i studentergave -og selvom jeg løbende tilføjer nye dufte til min arsenal af parfume (og finder andre favoritter) vender jeg altid tilbage til den orange damekrop parfume.

Jean Paul Gaultier Classique med et uanseligt ydre

Jean Paul Gaultier Classique La FemmeJeg har ofte kigget på flakonen, når jeg har været i Matas eller i andre butikker for at kigge på parfume. Den har dog aldrig fanget min opmærksomhed – for ærligt? Jeg synes virkelig ikke flasken er særligt pæn.

Den er klassisk og naturligvis blevet et ikon for Jean Paul Gaultier. Men i forhold til de andre smukke og flotte flakoner er den gennemsigtige damekrop ikke noget særligt.

Hvad den ikke har i sit ydre, har den dog i sit indre – og jeg blev forelsket i første øjeblik.

Mit første bekendtskab med Classique

Den første gang jeg duftede til Jean Paul Gaultier Classique var i Billund Lufthavn. Jeg skulle rejse til Kreta med min mor og vi gik rundt og shoppede tax free inden. Det bør man jo nærmest, når man skal på charterferie!

Jeg sprøjtede lidt på underarmen – for nu skulle den altså prøves. Og jeg var solgt på stedet. Jeg kunne faktisk næsten ikke lade være med at dufte til armene resten af dagen. Jeg endte derfor med at shoppe parfumen som online tax free til levering i mit flysæde på hjemrejsen. Jeg måtte simpelthen eje den.

Jean Paul Gaultier Classique er derfor en parfume, jeg både synes dufter helt fantastisk og som vækker varme, glade ferieminder fra en skøn rejse til den græske ø-perle, som jeg altid vender tilbage til.

Find den her

 

Sådan dufter den

Jean Paul Gaultier Classique dufter feminint og sensuelt. Den er på en måde i den tungere afdeling – men dog ikke på “gammelkonemåden”. Den dufter meget moderne, selvom den har rigtig mange år på bagen. Min mand ELSKER den. Og det er jo ret plus…

Jeg bruger den ofte til fest eller om aftenen, da den kan blive en smule tung på kontoret, hvor jeg foretrækker nogle lidt lettere parfumer (som eksempelvis Clean’s dufte).

Producenten selv fortæller at parfumen dufter af appelsinblomst, rose og vanilje. Den dufter også af anais og amber. Det minder en smule om musk, men på en meget lettere måde. Er du ikke til duften af musk skal du derfor ikke fortvivle. Jean Paul Gaultier Classiquedufter anderledes end dét.

Hvad synes du om Jean Paul Gaultier Classique La Femme?

Fortæl endelig hvad du synes om parfumen. Dufter den af noget andet, du kender? Del dine erfaringer med os andre – måske kan du hjælpe med at definere hvad Jean Paul Gaultier Classique La Femme dufter af. Det ér jo virkelig svært at berette om på skrift!