Nogle vil gerne købe parfume på afbetaling. Ofte er det fordi, der er brug for en gave og pengene her og nu er små. Det er en situation nogen af og til står i gennem livet – og ikke alle har mulighed for at låne pengene af familie og venner. Selvom parfume kan være dyrt, så er det dog heldigvis beløb i småklassen, når man kigger på det med låneøjne.

Derfor er det også de færreste, der ligefrem kommer i klemme ved at købe en parfume på faktura en sjælden gang – så længe betalingsfristerne for afdragene overholdes.

Vil du købe parfume på afbetaling? Så viser vi dig, hvor på nettet du kan gøre det.

Her kan du få parfume på afbetaling

Leder du efter parfume på afbetaling? Så har du et par forskellige muligheder.

Nicehair.dkCoolshop.dk

Det er enten Viabill eller Klarna, du kan betale med, når du foretager køb på faktura og betingelserne kan du læse mere om på selve shoppen. Du må dog ikke være registreret i RKI, hvis du vil benytte afbetalingsmuligheden.

Gode parfumer på faktura

Hvis du ikke ved, hvilken parfume på afbetaling du skal købe, har vi et par forslag. Der findes nemlig nogle gode klassikere, der oftest er et hit.

Jean Paul Gaultier: En ægte klassiker, der aldrig lader til at miste sin popularitet er de to Jean Paul Gaultier varianter: Classique til kvinder og La Male til mænd.

Calvin Klein: CK One er en unisex duft, og endda en af de første af sin slags. Den dufter let og friskt og er helt vidunderlig.

Clean: Der findes mange forskellige dufte fra Clean og fælles for dem alle er, at de dufter af helt almindelige og dejlige ting – men endnu bedre! For eksempel duften af et rent bad eller regnvejr. DU kan også finde parfume, der dufter af nyvasket tøj eller en blomstereng.

Gode råd, når du køber parfume på afbetaling

  • Læs altid betingelserne for afbetaling i shoppen. Så undgår du at blive fanget i urimelige betingelser eller meget høje renter.
  • Hvad har du råd til at betale tilbage? Når du køber parfume på afbetaling kan det nemt fristesat lægge lidt ekstra i kurven. Men du bør aldrig købe for mere end at du stadig har råd til det månedlige beløb, der skal betales tilbage.
  • Det er ofte først dyrt at købe parfume på faktura, hvis du ikke betaler tilbage til tiden. Gør du ikke det, vil du nemlig oftest få pålagt renter og gebyrer udover det egentlige afdrag.