Pink Molecule parfumeZarkoPerfume er først og fremmest et dansk parfume mærke.

Zarko Ahlmann Pavlov udtaler selv at han er stolt af at kunne kalde sig Danmarks eneste praktiserende parfume-mager (hedder det dét?)

Hans mission er at udvikle dufte, som matcher den skandinaviske befolkning ved at mikse den klassiske parfumeverden med nordisk molekyle parfume – og det har fungeret i alle molekyle parfumerne indtil nu, efter min mening.

Find den her

 

Min første oplevelse med molekyle parfume

Oprindeligt kender jeg mærket fra deres originale Molecule-parfume 234-38, som min tidligere roommate introducerede mig for. Hun fik den i studentergave og havde brugt den lige siden.

Det var hendes absolutte yndlings og jeg syntes den lød både sær og magisk på samme tid, da det egentlig ikke er en parfume, men i stedet en ”duft” som indeholder ét stort dominerende molekyle.

Det arbejder således med ens egen duft og udvikler sig ud fra hvordan molekylet påvirker huden kontra varme, kulde, det miljø man befinder sig i osv.

Det er svært ikke at elske en molekyle parfume som i virkeligheden matcher dig så meget som en parfume nogensinde vil kunne gøre. Og det er netop, hvad der er blevet skabt med bl.a. den originale Molecule og Pink Molecule – Jeg elsker videnskaben!

Test af Pink Molecule parfume

Jeg tænkte (naturligvis) at Pink Molecule var en videreudvikling af den oprindelige molekyle parfume. Der er dog den forskel, at Pink Molecule ér en parfume, stadig bygget på molekyler, men denne gang med egentlige dufttoner som henvender sig til os nordiske kvinder.

De kommer dog stadig til udtryk på forskellig vis på alle kvinder afhængig af temperatur, miljø og huden i sig selv, netop pga. den måde molekylerne arbejder på i ZarkoPerfumes dufte.

Selvfølgelig dufter alle parfumer forskelligt fra person til person, men en molekyle parfume tager det altså til et nyt niveau.

Sådan dufter Pink Molecule

Molekyle parfumeDenne molekyle parfume indeholder noter af blandt andet hyldeblomst, sort orkidé, abrikos, mahogni, pink molekyler og mørke trænoter.

ZarkoPerfume omtaler selv Pink Molecule som følgende: ”Dufter som en varm brise, der blandes med vand og duften fra de danske skoves mørke træer.

Efter at havde prøvet den vil jeg oversætte det til, at den har en sødlig duft, stadig med friske undertoner – og den mikser det hele uden at være for voldsom eller overdøvende og er derfor perfekt til både hverdag og fest.

Det er dog vigtigt igen at understrege, at det jo kan være du har en anden fornemmelse af duften pga. de molekyler som jo arbejder med din egen naturlige duft, så at sige.

Jeg synes generelt selv at det er svært at basere et parfume-køb på baggrund af anmeldelser, da det jo om noget er en subjektiv ting hvad man er til. Men jeg vil alligevel anbefale alle at prøve en molekyle parfume. Især Pink Molecule, synes jeg er fantastisk, da den netop blander en lækker duft med den originale Molecule-tanke om. at duften skal arbejde med huden på den som bruger parfumen.

Jeg er derfor (næsten) sikker på at Molekyle parfumen også vil matche dig!

Find den her