Ecooking stram op kapsler i krukkeEcooking stram op kapsler er en ansigtsserum, pakket ind i fine separate sølvampuller. De er skønne at se på!

Hele historien bag mærket Ecooking, som står bag bl.a. Ecooking stram op kapsler er også  skøn i sig selv.

Produkterne er oprindeligt udviklet af Tina Søgaard og produktionen startede såmænd hjemme i hendes eget køkken, efter hun kunne se og mærke sporene  i huden efter en personlig krise.

Kvinden bag Ecooking har mange års erfaring i branchen og derfor et stort kendskab til hvilke ingrediener, der sammen kan skabe en bestemt effekt.

I hendes eget tilfælde var hendes hud blevet træt og kedelig. Det er vi nok mange som kender til.

Hendes familie og venner begyndte at efterspørge produkterne og ja – i dag kan vi alle få fat i dem.

Generelt set fremstår brandet og Ecooking produkterne ærlige. De kaldes hvad de er og det er tydeligt hvilke ingredienser, der er brugt i hvert produkt.

Den almene dansker vil nok ikke forstå hele ingredienslisten, men alle produkter  (måske på nær nogle få, jeg har ikke set på samtlige) er 100 % veganske og det fremgår tydeligt!

Se hele Ecookings udvalg her

Min test af Ecooking stram op kapsler

Ecooking dagcremeJeg har prøvet Ecooking stram op kapsler på egen krop.

De koster 349 kr. for 60 stk og holder enten 1 eller 2 måned(er) – en kapsel morgen og aften som kur eller blot om aftenen under din natcreme. Fair pris ift. kvaliteten på Ecooking stram op kapsler, for nu skal du bare høre:

Det kan Ecookings kapsler

Produktet er en serum, som er en slags tynd ansigtscreme, men med meget større mængde aktive stoffer.

Ecooking stram op kapsler lover det samme som så mange andre lignende produkter på markedet:

”En synlig reduktion af dybden af rynker i huden” og hævder at det har en dokumenteret effekt.

Jeg stoler ikke blindt på den slags løfter, men når man er i aldersmålgruppen som jeg (35 +) vil man vel gerne give det meste en chance i håbet på at bremse aldringsprocessen lidt og om ikke andet føle at ”man gør noget”.

Så Ecooking stram op kapsleer skulle selvfølgelig have en chance, særligt når produktet bare føles naturligt og lækkert.

Sådan bruger du Ecooking stram op kapsler

Generelt er jeg glad for at bruge serum frem for udelukkende at bruge cremer, da det i hvert fald føles som om at en serum arbejder mere i dybden – det er jeg blevet fortalt af en veninde engang, som arbejder i branchen.

Hver Ecooking stram op kapsel indeholder den mængde serum, som skal bruges per påføring, så man skal ikke tænke på om man bruger for lidt eller for meget.

Det føles skønt på huden og udover at jeg (i hvert fald i mine egne øjne) kan se at de små rynker/linjer er blevet mindre, stråler min hud også en del mere end før og jeg får altså også flere komplimenter for min hud.

Jeg har desværre ingen før- og efterbilleder i forbindelse med min test af Ecooking stram op kapslerne, men den slags kan man jo alligevel heller ikke altid stole på – så brug din egen hud som bevis!

Hvor længe skal man bruge Ecooking stram op kapsler?

Ecooking natcremeDer skal 60 dage til for at Ecooking lover synlige resultater med deres stram op kapsler, så det koster dig knap 700 kr. at teste det selv, hvis du vil køre det som en ægte ”hud-kur” som jeg gjorde.

Men: Jeg tør næsten love at det nok skal være de penge værd.

Alternativt kan du jo nøjes med at bruge Ecooking kapslerne om aftenen, så koster det kun det halve. Det vil nok være min standard rutine fremadrettet.

Jeg brugte ikke Eccokings cremer i forbindelse med testen, da jeg allerede havde gang i en god dag- og natcreme, men måske er effekten endnu større ved brug af dem sammen med stram op kapslerne?

Har du erfaringer med dét, så del dem endelig i kommentarfeltet nederst på siden.

Find alle produkter fra Ecooking her