Rønsbøl body lotionLangt de fleste producenter af hudpleje af ordentlig kvalitet, benytter diverse ”problematiske” stoffer, herunder parabener og parfume.

Det finder du dog ikke noget af i en Rønsbøl body lotion.

Det giver naturligvis god mening at et hudplejeprodukt skal dufte godt, da duft også er en del af helhedsindtrykket, men det er samtidigt unødvendigt.

De fleste sprøjter jo alligevel parfume på sig, hvis man vil dufte godt.

Rønsbøl body lotion er hudpleje uden pjat

Der er dog stadig (heldigvis) muligheder for både parfumeallergikere og andre der, som mig, bare gerne vil undgå alle de unødvendige tilsætningsstoffer.

Desværre synes jeg at det er de færreste mærker som lever op til mine forventninger – enten er produkterne lidt for dyre ift. kvaliteten eller føles ikke helt lækre nok, men det er selvfølgelig en subjektiv sag.

Jeg blev derfor lykkelig, da jeg stødte ind i Rønsbøl, som er et dansk mærke uden ret meget hurlumhej.

Alle produkter fra Rønsbøl er dermatologisk testede og indeholder lækre, naturlige ingredienser som abrikoskerneolige, macadamiaolie, jojobaolie og sheasmør.

Det lyder bare lækkert og det føles ligesådan!

Rønsbøl står bag en lang række produkter inden for både hudpleje, hårpleje og solpleje, men det er klart inden for de forskellige grene af hudpleje at Rønsbøl tilbyder allerflest produkter!

Rønsbøl body lotion er særligt populær – og den har jeg derfor testet!

Min test af Rønsbøl body lotion

Rønsbøl hudpleje

Prøv også læbepomaden

Jeg har prøvet og testet Rønsbøls body lotion.

Det er nok for mange et meget basic produkt, men min holdning er også, at kan man lave ordentlige basisprodukter, så er man kommet godt fra land ift. mere unikke produkter.

Jeg kendte faktisk ikke til Rønsbøl body lotion før jeg fik et gratis produkt tilsendt sammen med en bestilling hos nicehair.dk – men jeg har sværget til Rønsbøl lige siden.

Især da jeg var gravid og ammede og derfor gerne ville passe lidt ekstra på med alle mulige tilsætningsstoffer.

Førstehåndsindtrykket af Rønsbøl

Jeg kan personligt godt lide at et produkts udseende ikke ”støjer” for meget og man må sige at Rønsbøl body lotion formår at holde deres design lækkert og simpelt.

Det matcher deres image helt perfekt, da det jo netop drejer sig om produkter uden alt muligt ekstra tilsat.

Konsistensen

Rønsbøls body lotion, som skal pumpes ud, har en skøn konsistens, som hverken er for tynd eller for tyk, men dejligt nem at fordele på huden.

På min hud absorberes den ret hurtigt, så jeg kan nærmest bare smøre mig ind og smide mine stramme bukser på lige bagefter og det er jo rart, når man som regel har lidt travlt.

Så tak for det, Rønsbøl!

Prisen

200 ml. Rønsbøl body lotion koster kun 99 kr. og holder altså ganske længe, da den netop er nem at fordele og man derfor ikke bruger unødvendigt meget.

Find alle produkter her