Nogle gange møder man nogle produkter, der er lidt mere lækre end andre. Sådan er Milkshake hårprodukter. Min søster Sanne har testet produkterne for mig – og læs hvad der kom ud af dét.

Lidt om Milkshake hårprodukter

Milkshake shampooMilkshake står bag en lang række hårprodukter inden for pleje, stylingprodukter og deres ikke-permanente hårfarver, som er blevet ret populære i Danmark. De kan mixes med deres whipped cream.

Jeg ELSKER at de kalder den det, Milkshake-navnet taget i betragtning.

Milkshake hårprodukter går meget op i at bruge naturlige ingredienser, bl.a. mælkeprotein og produkterne kan kun købes hos saloner (udvalgte forhandlere) eller hos fx Nicehair.

Det er altså ikke en af de produkter du kan smide i kurven når du alligevel er i Bilka.

Se hele udvalget her

 

Det umiddelbare indtryk af Milkshake hårprodukter

Milkshake hårprodukter

Sanne skriver:

Jeg har testet en af de forskellige serier indenfor Milkshake hårprodukter: Milkshake Integrity Nourishing Shampoo.

Da jeg blev introduceret til Milkshake produkterne af min frisør for et par år siden var mit hår virkelig ødelagt efter at gå fra næsten sort til helt blond hår, så jeg gav det et forsøg, da hun selv havde haft præcist samme udfordringer som mig.

Også selvom jeg syntes at navnet Milkshake umiddelbart virkede lidt poppet og jeg dermed var lidt skeptisk: Var det nu et af de mærker, hvor folkene bag er gode til at brande sig selv, men uden at kvaliteten matcher prisen?

Mine udvalgte produkter

Blandt de forskellige Milkshake hårprodukter valgte jeg at købe både shampoo, balsam og hårkur. Mit hår var ødelagt nok til, at jeg uanset hvad ikke ville kunne give en fair anmeldelse af noget ved udelukkende at bruge en Milkshake shampoo – mit hår havde et desperat behov for pleje og fugt!

Førstehåndsindtrykket af Milkshake hårprodukter var super godt. Meget enkelt og pænt design, hvilket allerede hjalp lidt på mine fordomme. Duften er HELT fantastisk og lige til at blive afhængig af!

Så langt, så godt – nu skulle mine Milkshake hårprodukter afprøves og allerede efter en enkelt gang føltes mit hår noget mindre tørt, men selvfølgelig var der ikke sket mirakler pga. en enkelt hårvask.

Min test af Milkshake shampoo m.v.

Efter at have brugt Milkshake  fast i en kort periode kunne jeg helt sikkert mærke forskel på mit hår før og efter Milkshake-produkterne. Det var meget blødere og nemmere at rede ud (det var jo et helvede før!) og fremstod også sundere og mindre tørt.

Det er dog vigtigt, hvis ens hår er ligeså ødelagt som mit, at man konsekvent bruger hårprodukter af god kvalitet, da en shampoo eller en hårkur jo ikke kan udøve mirakler på ekstremt medtagede spidser. Men det vil helt klart både føles og fremstå langt mere velplejet, hvis du vælger at lade Milkshake flytte permanent ind på din badeværelseshylde.

De varmeste anbefalinger fra mig! Hvis Milkshake hårprodukter kan fikse mit ødelagte hår, må produkterne være endnu mere fantastiske i helt almindeligt hår!

Find produkterne her