Hair and Lashes i Rødovre står klar med et professionelt personale, der ved alt om de nyeste metoder, tendenser og trends i udlandet, og kan give gode råd om disse med deres brede viden og erfaring indenfor skønhedsbranchen.

Noget der er vigtigt, hvis du gerne vil have liiidt mere ud af din frisør en blot den klassiske studsning af spidser.

Den bedste frisør i Rødovre

Hos Hair and Lashes i Rødovre kan du naturligvis få frisket din frisure op eller skabt en helt ny.

De tilbyder derudover også et stort udvalg af farver. Blandt andet ved hjælp af de smarte og moderne teknikker som balayage, ombré, toning, reflekser, glossing – og selvfølgelig også helfarvning.

Du får altid rådgivning om, hvilken farve, der passer bedst til netop dig og din personlighed, hvis du selv er lidt i tvivl. En kæmpe hjælp for især sådan en som mig, der altid vakler og gerne vil træffe det helt rigtige valg.

Også eyelash extensions og lash lift

Øjenvipper og -bryn er lige så vigtige for et fuldendt look, som frisuren og hårfarven er hos din frisør i Rødovre.

Derfor tilbyder Hair and Lashes også farvning af disse, samt eyelash extensions og lash lifts. Der er en smule forskel på de 3 slags behandlinger, selvom fokus er bryn og vipper for alles vedkommende.

Farvning af vipper holder i op til 3-5 uger. Denne behandling kan gøre brugen af mascara overflødig, hvis du i forvejen er velsignet med lange vipper, men blot synes de mangler farve.

Eyelash extensions er øjenvipper af et syntetisk materiale, som påføres på de naturlige vipper med en specialudviklet og hurtigtørrende lim. De er bløde og både føles og ser naturlige ud. Hair and Lashes tilbyder eyelash extensions i flere forskellige længder, tykkelser og buer samt et udvalg af farver, hvis man ønsker dette.

Lash Lift er til dem, der er trætte af at benytte en vippebukker hele tiden, i håb om at få det perfekte øjenvippe look. Metoden har fokus på at bøje vipperne ved roden, og det holder rigtig godt. Der lægges en silikoneform på øjenlåget, som gør, at vipperne ikke krøller og kun bukkes ved roden. Dette skaber et flot resultat, og gør vipperne mere synlige, samt får dem til at se længere og smukkere ud.