I dag betyder skønhed mere for mange folk, end de selv tror. Som mennesker søger vi ubevidst efter lige præcis det udseende, vi inderst inde ønsker.

Det er selvfølgelig langt fra en prioritet for alle og enhver, men den stigende popularitet af fx extensions viser dog noget om snakken. Er du en af dem, der altid har ønsket dig langt, glansfuldt og smukt hår, men bare ikke kan gro det selv? Eller vil du bare rigtig gerne prøve at have langt hår i noget tid?

Så kan det være, at hot fusion extensions er løsningen for dig.

Hvad er hot fusion extensions?

Hot fusion extensions er totter af ekstra hår, der kan sættes fast på naturligt hår.

Det er en anerkendt og populær metode inden for extensions, og er de fleste extension-entusiasters foretrukne valg. Fremgangsmetoden inden for hot fusion extensions består af, at man påsætter en tot af extensionhår til ens eget hår, og derefter varmer keratinen i extensionhåret op og nulrer det omkring den naturlige hårtot.

Dette skaber et stærkt bånd, som nærmest limer de smarte extensions fast til keratinen i ens eget hår. Keratin er et protein, som findes naturligt i vores hår og negle. Dette går også under kategorien “tot-til-tot”-metode og tager lang tid, men skaber til gengæld et flot og naturligt look i dit hår.

Fordelene ved hot fusion teknologien

Ved at få lavet hot fusion extensions i dit hår får du det lange, smukke hår, du altid har ønsket dig. Det ser ganske naturligt ud og er nemt at style på alle mulige måder.

Du kommer slet ikke til at mærke, at dine hot fusion extensions faktisk ikke er en del af dit eget hår. med hot fusion extensions har du pludselig muligheden for at sætte dit hår op i utallige, smukke frisurer.
Hot fusion extensions holder i ca. 3 måneder, men kan variere alt efter, hvor hurtigt dit eget hår gror.

Skulle det dog ske, at du fortryder, er det muligt selv at fjerne sine extensions ved hjælp af Avezus skånsomme remover, som ikke er så hård ved dit naturlige hår.