Som tilflytter til en ny by er der mange nye ting, man pludselig skal tænke over. Det oplevede jeg blandt andet, da jeg skulle til at finde mig en ny frisør i Silkeborg.

Idet der var mange at vælge imellem, var det nemlig svært at udpege netop det sted, jeg ville have til at klippe i mit hår. Der var dog en enkelt salon, der i sidste ende fremstod som lidt mere unik end konkurrenterne.

Valget faldt på City Salon i Silkeborg

Det er ikke ligefrem alle frisørsaloner, der reklamerer for at være miljøvenlige – men det gør City Salon i Silkeborg.

Ikke nok med at deres butik er hyggeligt indrettet og får dig som kunde til at føle dig godt tilpas, så benytter de sig også kun af miljøvenlige og skånsomme produkter, når de plejer dit hår.

Et besøg hos denne frisør i Silkeborg giver med garanti en god fornemmelse i maven, fordi man ved at man har været med til at hjælpe miljøet på sin vis. Og det kan jeg personligt godt lide!

Hvad er en miljøvenlig frisør?

Hos City Salon i Silkeborg mener de, at en tur til frisøren bør handle om selvforkælelse og hygge, i stedet for blot et kort besøg for at få ændret din hårstil.

Denne filosofi opnår de blandt andet med de miljøvenlige og rene produkter, de bruger i salonen. Med kun de mest naturlige indholdsstoffer kan du forkæle dig selv og dit hår ved denne frisør i Silkeborg helt uden at skulle bekymre dig om allergier, eksem eller lignende.

Deres produkter indeholder nemlig kun naturlige plantefarver, og så er de heller ikke testede på dyr. Hos City Salon er der derfor taget hensyn til alle, og det kan også mærkes, når man træder ind i butikken, som med deres store vinduer og dæmpede farver giver et førstehåndsindtryk af imødekommenhed og hygge.

Kan varmt anbefales

Jeg kan kun anbefale City Salon som din nye frisør i Silkeborg.

De har et meget åbensindet personale, som både fremtræder som professionelle, smilende, dygtige, og så står de altid klar til at rådgive dig, hvis du spørger. Når du besøger salonen vil du med det samme opleve den god stemning og få lige netop den forkælelse, du har fortjent – og derfor kommer jeg igen og igen.