Mooclay Care er et relativt nyt, dansk mærke, som udvikler skønhedsprodukter baseret på moler (udtales MO-ler). Det er en slags ler, der indeholder bl.a. kiselalger, diatomé-skaller og vulkansk støv. Moler findes kun to steder i verden, på øerne Mors og Fur, og stammer helt tilbage fra dengang, Norge og Grønland blev adskilt.

Den unikke ingrediens har vist sig at have en god effekt på en tør hovedbund, da den modvirker hudirritation og -problemer, hvilket er noget, Danish Mooclay Care fokuserer meget på i deres produkter.

Min oplevelse af Danish Mooclay Care shampoo

Jeg har testet deres shampoo til tør hovedbund i en uges tid, og ved første øjekast er designet typisk nordisk, hvilket i sig selv er meget stilrent. Det unikke ved shampooen ligger dog i indholdet.

Selve konsistensen af shampooen er lidt som en tyk creme, når den kommer ud af flasken og man gnider den rundt i hænderne. Shampooen begynder dog lynhurtigt at skumme ret meget, når den kommer i kontakt med vådt hår.

Shampooen har også en naturlig, lysebrun farve og indeholder ingen parfumer, så man slipper også for kraftige dufte og skal ikke bekymre sig om eventuelle parfume-allergier. Faktisk vil jeg næsten gå så vidt som at sige, at der ikke er en vild bemærkelsesværdig duft at finde hos denne shampoo, hvilket jeg personligt godt kan lide, da kraftige dufte let kan give mig hovedpine – måske har du det på samme måde?

Alt i alt en virkelig god og naturlig shampoo.

Et naturligt middel mod hudirritationer

Denne shampoo til en tør hovedbund er mild og kan også have en afhjælpende virkning på psoriasis, skæl, børneeksem og andre hudsygdomme.

Så hvis du leder efter en shampoo det netop dette formål, er det helt klar værd at kigge efter Danish Mooclay Care, som man kan finde i denne skønhedswebshop. Personligt oplevede jeg hverken irritation eller kløe i min hovedbund efter brug af denne milde, plejende shampoo til tør hovedbund, så den er klart værd at prøve af, hvis man har problemer med den slags hudirritationer.

I Mooclay Care-serien er der også udviklet en creme mod psoriasis og børneeksem, som også indeholder naturlige moler og er parfumefri, ligesom resten af produktserien – og med en produktserie, der fokuserer på at bekæmpe hudproblemer, så er jeg næsten sikker på, at der kommer til at blive en stor efterspørgsel i den nærmeste fremtid.