Brugen af kosttilskud er meget udbredt i Danmark, da det er en fantastisk løsning for alle, der fx mangler specifikke vitaminer eller ønsker at styrke deres immunforsvar.

I dag er det især populært blandt kvinder at benytte sig af kosttilskud med naturlige produkter for at styrke sine negle, få pænere hud, samt sundere hår.

Selvom nogle måske kan finde på at rynke på næsen af dette, så er det et faktum, at det kan styrke en persons selvsikkerhed og udstråling, hvis de føler sig smukke. Noget der er enhver kvindes ret.

Et naturligt kosttilskud med hjælp fra bierne

Bidro kosttilskudBidro Vitamin er et kosttilskud, som indeholder både vitaminer, mineraler, samt Gele Royal, som er en væske produceret af unge arbejdsbier. Alt dette er med til at styrke immunforsvaret, knogler og tænder.

Det siges også, at Gele Royal kan øge koncentrationsevnen og modvirke træthed. Dette naturlige middel kan derfor være et effektivt middel mod en udmattende arbejdsdag, og er måske især god til at hjælpe kvinder i overgangsalderen.

Bidro Vitamin findes bl.a. i Matas og mange andre helsebutikker, hvor den gule emballage med en bi ikke er til at overse på hylden.

Årets helseprodukt 2013

FiskeolieFiskeolie styrker bl.a. synet, hjertet og hjernen. Det er en vigtig del af den daglige kost, og for dem, der ikke bryder sig om smagen af fisk, så er denne slags kosttilskud en fantastisk løsning.

Omega-3 fiskeolie i kapsler fra Nordic Naturals er en af de mest populære kosttilskud med fiskeolie på markedet, og den giver hverken surt opstød eller smager af fisk, som andre fiskeolie-kapsler godt kan gøre.

Faktisk er Nordic Naturals så langt fremme på fiskeolie-markedet, at de har medvirket i mange studier, hvor der har været forsket i emnet rundt omkring i verden. Derfor har deres Omega-3 fiskeolie også modtaget titlen “Årets helseprodukt” i 2013.

Kosttilskud fra det grønne laboratorium

ChlorellaChlorella – Den Grønne Perle er en encellet grønalge, som bl.a. kan udrense kroppen for toksiner og affaldsstoffer. Det kan være medvirkende til at styrke immunforsvaret, samt hjælpe sår til at hele hurtigere.

Algen dyrkes under de mest optimale klimatiske forhold af forskere i bl.a. Taiwan og Sydkina. Først dyrkes den på et laboratorium, indtil den når en vis størrelse, og herefter udsættes den i udendørs bassiner. Til sidst bliver algerne høstet og centrifugeret, og derefter spraytørres algerne for at skåne og bevare alle indholdsstofferne.

Kollagenpulver trender – med god grund

Kollagenpulver er blevet meget populært indenfor de sidste par år og er blevet en del af den daglige rutine for mange. Det fås både med og uden smag og især den sidste slags er nem at få indarbejdet i hverdagen, fordi den kan blandes i morgenkaffen, din smoothie eller ganske enkelt bare i et glas vand.

Kollagen er et protein, som er nødvendigt for at brusk og knogler kan bygges, gendannes og bevares. Samtidig sørger kollagen for, at huden holdes ungdommelig og fast. Kroppen kan selv producere kollagen, men dannelsen svækkes fra midten af 30’erne og frem – og så er det vi begynder at få fine linjer og rynker. Et kollagentilskud kan måske forhale hudens ældringsproces.

En sidste bemærkning

Immunforsvaret er en af kroppens vigtigste forsvarsmekanismer, og det er vigtigt, at vi passer på det, så vi ikke rammes af sygdomme så ofte. Jo mere sund og rask, du holder din krop, jo smukkere forbliver den – både indeni og udenpå.

Man skal dog huske, at kosttilskud ikke erstatter en varieret kost – men det kan være et godt supplement.