Undersøgelser viser, at yngre mennesker generelt anses som værende mere attraktive i udseendet end ældre. Derfor er der mange, der vil gå langt for at opretholde et ungt og smukt ydre. Nogle vælger at lægge sig under kniven og få udført plastikkirurgi – mens andre søger alternative metoder til at få deres ideelle udseende frem.

Skønhedsbehandlinger er en udbredt metode blandt sidstnævnte målgruppe, og en af de mere innovative fremgangsmåder er mesoterapi.

Hvad er mesoterapi?

Non-invasiv mesoterapi udføres ved, at der igennem mikronålepunkteringer påføres aktive stoffer (geler) til hudens væv. Det kan lyde smertefuldt, men det er det egentlig ikke. Det kan nemlig enten gøres ved brug af laserteknologi, elektriske impulser, specielle meso-moduler eller såkaldt microneedling.

Terapien påvirker huden ved at forbedre blodcirkulationen og kan derudover også påvirke stofskiftet, lymfeflowet, muskeltoningen, kollagendannelsen, og meget mere i en positiv retning.

Det opstrammer samtidig huden og bekæmper gamle ar, poser under øjnene og strækmærker, så huden efterlades glansfuld og blød.

Det stimulerer i øvrigt også hårvæksten og modvirker derved hårtab, som mange lider af, når de kommer lidt op i alderen. Derudover er non-invasiv mesoterapi også yderst effektivt til at hjælpe din krop med at udskille gift- og affaldsstoffer, som kan reducere risikoen for sygdomme.

Efter en vellykket behandling af mesoterapi oplever mange en fornemmelse af at have fået ny energi, da blodcirkulationen stimuleres, samtidig med at ilt og næringsstoffer transporteres lettere rundt i kroppen. Alt sammen noget der giver en følelse af velbehag.

Fordelene ved non-invasiv mesoterapi

Non-invasiv mesoterapi er en yderst effektiv og smertefri behandlingsmetode. Nogle sammenligner endda den afslappende følelse med en massage. 

Det gør det til en populær skønhedsbehandling, da terapien, udover at opstramme huden og gøre den frisk og spændstig, også skaber en ny energi til krop og sjæl. En slags wellness om man vil.-

Non-invasiv mesoterapi kræver ikke nogen form for vedligeholdelse efterfølgende. Man kan således blot tage hjem med helt ny energi i kroppen og  hud, der ser både friskere og yngre ud, lige med det samme!

Mesoterapi er derfor ren selvforkælelse med hurtige resultater – og man kan derfor nemt opnå et smukkere ydre på ganske kort tid.