Dit hår har stor betydning for, hvordan du ser ud. Det indrammer nemlig ikke blot dit smukke ansigt – det understreger også din personlighed og din stil.

Samtidig kan hårets udseende endda påvirke dit humør. Du kender nemlig sikkert godt fornemmelsen af at have en dårlig hårdag, hvor alting virker forkert, selvom du er lige så smuk og pæn i tøjet som du plejer.

Med hårvitaminer kan du give dit hår gode betingelser for at gro og samtidig muligheden for at forblive glansfuldt og smukt. Dermed kan du forhåbentlig også holde antallet af dårlige hårdage nede.

Hårvitaminer fra Yummi Gummi

HårvitaminerDer findes flere forskellige produkter på markedet, som lover smukt hår. Et af dem er Yummi Gummi hårvitaminer, som er sammensat med de vitaminer og mineraler, håret kan have brug for, når det skal gro.

Samtidig er der også tilføjet en række andre vitaminer, der kan være nødvendige for din krop generelt, når den skal fungere optimalt.

Med hårvitaminer fra Yummi Gummi kan du således slippe for din almindelige, kedelige multivitaminpille der skal sluges med vand –  og i stedet nøjes med at spise de to lækre vingummivitaminer, der er den anbefalede daglige dosis.

Hårvitaminerne er fremstillet med naturlige smagsstoffer og smager dejligt af jordbær. De indeholder heller ikke kunstige sødestoffer, så vil du gerne  undgå dette, er Yummi Gummi hårvitaminer er godt valg. I stedet er vitaminerne sødet med maltsirup, sukker og glukose men indeholder stadig kun 15 kalorier pr. dagsdosis. Det vil sige 7,5 kalorier pr. stk – nogenlunde det samme som en vindrue.

Vitaminerne er formet som lyserøde hjerter og konsistensen er dejlig at tygge i. Det kan med andre ord blive en hel fornøjelse at indtage dine hårvitaminer. Dermed kan det næsten føles som dejlig selvforkælelse at nyde vitaminerne til morgenmaden eller som en sød afslutning på et godt og varieret aftenmåltid.

Det anbefales nemlig at tage sine hårvitaminer i forbindelse med et måltid og et glas vand. Husk også at tygge dine vitaminvingummier grundigt, inden du sluger dem og tag ikke mere end 2 om dagen.

Sørg derudover for at spise varieret og lad dine hårvitaminer supplere din sunde kost, da vitaminpiller ikke kan træde i stedet for dette.

Pas godt på dit hår

Når du gerne vil passe godt på dit hår, kan hårvitaminer være en god hjælpende hånd. Årsagen hertil kan du læse mere om i denne uddybende artikel om vitaminer til håret.

Derudover er der også en række andre gode råd til et sundt hår.

  • Brug shampoo, balsam og plejeprodukter af en god kvalitet. Hårprodukter der er fremstillet af gennemtænkte og gode ingredienser er nemlig generelt mere skånsomme ved håret. Dermed slides dine hårstrå ikke så meget og derfor ser håret pænere ud mellem klipningerne. Samtidig får det således også mulighed for at vokse sig længere, inden det kræver en klipning. En fordel, hvis du gerne vil have længere hår.
  • Vælg din hårbørste med omhu. En billig hårbørste af stål eller hård plast kan slide hårstråene unødigt og få håret til at spalte. Invester derfor i en god hårbørste, som skåner både håret og hovedbunden. Spørg eventuelt din frisør til råds.
  • Føntørring og brug af glattejern kan udtørre håret, som derfor også hurtigere vil blive slidt. Lad derfor gerne håret lufttørre, når du har mulighed for det. Har du brug for din føntørrer eller dit glattejern dagligt, kan du med fordel bruge en beskyttelsescreme til håret, inden du påbegynder stylingen. Den sørger for, at hårstråene ikke udtørrer.