Jeg tror aldrig at fyldige læber har været så meget oppe i tiden for alle typer kvinder, som det har været i den seneste årrække. Fra min aktivitet som Nu Skin distributør møder jeg også mange kvinder, som netop gerne vil have mere fokus på læberne og det er klart en tendens, der vokser.

Jeg kender også en del kvinder som har overvejet at få fyldige læber på diverse klinikker og min subjektive holdning må helt klart være, at resultaterne er med varierende succes.

Selvom det sjældent er  100 % permanent at få fyldige læber på denne måde, kan det også for nogen virke lidt voldsomt og derudover er det også dyrt!

Heldigvis er der andre metoder som nok henvender sig bedre til kvinder som mig, der ikke har lyst til at skulle ”under kniven/nålen” for at få fyldige læber, men som gerne vil have effekten af det enten dagligt eller indimellem.

Metoderne kan måske også henvende sig til de kvinder, som måske bare gerne vil prøve det lidt af inden de tager skridtet og får lavet fyldige læber for real.

Få fyldige læber med en lip plumper

Få fyldige læber med Nu Skin Lip Plumping BalmNogle har måske allerede hørt om diverse plumping læbestifter / lipglosses og lignende, som rent faktisk sætter gang i blodcirkulationen, – hvorved man på den måde kan få fyldige læber.

Her vil jeg meget gerne fremhæve NU COLOUR® LIP PLUMPING BALM fra Nu Skin, da det er en af de få plumping produkter som rent faktisk også fugter læberne ordentligt samtidig og gør dem dejligt bløde – den kalder også sig selv for en læbepomade med plumping effect.

Du kan både bruge den under læbestift eller blot som en læbepomade, hvis du ønsker at få fyldige læber en dag, hvor makeuppen skal være diskret. Husk at den selvfølgelig nok skal opfriskes i løbet af dagen/natten.

Nu Color Lip Plumping Balm er altså virkelig god og man fornemmer virkningen, da den prikker lidt i læberne. Faktisk lidt ligesom de klassiske Mentholatum produkter hvis du kender dem. Så, altså, det prikker, men gør ikke rigtigt ondt at bruge den.

Den koster ikke mere end 175 kr. så prøv den uanset om du er skeptisk eller ej! Jeg har den altid med i tasken.

Køb Nu Color Lip Plumping Balm her

 

Flere tips til at få fyldige læber

Få fyldige læber nuHvis du gerne vil maximere effekten fra Nu Color Lip Plumping Balm’en eller bare ønsker at få fyldige læber på en anden måde, vil jeg anbefale følgende:

  • Brug en lipgloss: Den skinnende effekt en lip gloss giver vil i sig selv, men især ovenpå Plumping Balm’en, få dine læber til at se mere fyldige ud – og det kræver jo ikke særligt meget. Husk bare at finde en som er behagelig at bruge og som ikke klistrer for meget
  • Lys læbestift: Sort og mørkt slanker, så selvfølgelig vil lyse farver gøre det modsatte. Også når det kommer til kysseapparatet! Så brug en lys læbestift hvis du gerne vil have at dine læber skal se fyldigere ud end de reelt set er. Selvom mørke farver er meget in nu og er virkeligt flotte, vil de ikke gøre noget godt for små læber!
  • Skrub læberne: For det første vil det fjerne de tørre efterårs-sprækker fra læberne, men det gør altså også at dine læber hæver lidt op på den gode måde. Så kan du kortvarigt få samme effekt som fra Nu Skins plumping balm, men det skal selvfølgelig gøres jævnligt, så tandbørsten må med dig rundt og det er nok bedst at bruge denne metode på dage UDEN læbestift J
  • Optegn læberne – lidt ekstra: Her skal man lige finde balancen, men du kan med en lys lipliner ”overtegne” dine læber lidt, men max 1 millimeter ud fra dine læbers naturlige kant. Fyld så resten af læberne ud med en læbestift. Husk at det ser pænest ud hvis farven på liplineren og læbestiften er samme farve, når du bruger denne metode.

Nu er der vist bare tilbage at ønske dig god fornøjelse med at vise dine ”nye” smukke læber frem!