En af de vigtigste ting i makeup-skuffen er en mascara der ikke drysser.

Det er nemlig bare ikke fedt at have lagt et pænt sort lag ekstra volumen eller længde på sine vipper, for derefter at have små sorte ”fregner” faldende fra sine pyntede øjne i løbet af kort tid. Eller ende med halve pandaøjne efter en skole- eller arbejdsdag.

Jeg skifter selv rigtig tit mascara for at prøve noget nyt. Det er trods alt et produkt, hvor der hele tiden lanceres nyheder og så bliver jeg nysgerrig.

Især fordi det ofte ikke behøves at være en dyr affære at prøve en ny mascara af.

Jeg har selvfølgelig nogle mascaraer jeg enten er vendt tilbage til historisk set eller som jeg ved jeg vil vende tilbage til i fremtiden og jeg har derfor en liste over mascara der ikke drysser. Så kan du også blive frisk at se på hele dagen.

5 mascara der ikke drysser

Nedenståede 5 produkter er i min optik mascara der ikke drysser.

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock 8,2 ml – 1 Asphalt Black – 180-230 kr.:

Mascara der ikke drysser fra YSLYSL er bare et lækkert mærke, så man føler sig lidt ekstra luksuriøs bare ved at bruge deres produkter, synes jeg. Også selvom deres mascarapriser sådan set er ganske overskuelige. En intens sort farve med ret meget volumengivende effekt, et lag er nok og jeg har stadig ikke prøvet at den klumper.

Den holder længe og de fleste kan overkomme prisen.  Det er min helt klare favorit indefor mascara der ikke drysser.

Find den her

 

L’Oréal Paris Cosmetics Mega Volume – Miss Manga Black 8,5 ml – 109-120 kr:

Mascara der ikke drysser fra LorealDette er en af de mascaraer jeg har købt mange, mange gange. Den giver fyldige, sorte, flotte vipper på mine egne ellers lidt kedelige leverpostejsfarvede vipper og er utroligt nem at påføre, også på inderste og yderste øjenkrog (klassiske kiks-punkter).

Miss Manga Mega Volume holder også rigtigt godt og grundet den billige pris får den 2. pladsen.

Find den her

 

Lancôme Hypnôse Drama Mascara – 01 Black – 239-260 kr:

Mascara der ikke drysser fra LancomeMin veninde introducerede mig til denne, som har en stor S-formet børste og som bare giver virkelig flotte vipper og Hynôse Drama mascaren holder sig flot virkelig længe (også på folk med sarte øjne og kontaktlinsebrugere)..

De lover selv 24 timers holdbarhed, men jeg mindes altså ikke at have været vågen så længe at jeg har kunnet dokumentere det…

Find den her

 

Max Factor False Lash Effect Mascara Black 001 – 13,1 ml: 135-150 kr.:

Mascara der ikke drysser fra Max FactorEndnu en ”billig” favoritmascara. Selvfølgelig giver den ikke en ægte false lash-effekt, men jeg har altid syntes at den giver både god volumen og flot længde.

Ekstra tip: Påfør 2 lag af denne, det gør altså en forskel.

Find den her

 

L’Oreal Paris Cosmetics Paradise Extatic Mascara 6,4 ml – Black – 99 kr.

Billig mascara der ikke drysserOK, denne mascara har været meget omtalt for ikke ret lang tid siden og det var derfor jeg købte den.

Den får også en plads på denne liste, men jeg synes den er blevet talt lidt for meget op. Den ER god, giver pæne vipper, holder godt og er nem at bruge – og til den laveste pris er den også meget anbefalelsesværdig.

Personligt synes jeg dog ikke den er så prangende, men jeg vil stadig foreslå dig at give Paradise Extatic mascaraen et forsøg, for der er tydeligvis også meget imponerede kvinder derude, så måske kan du finde DIN nye drømmemascara her til kun 100 kr.

Find den her

 

Nu har jeg guidet dig igennem 5 gode mascare der ikke drysser, i hver sin genre og/eller prisklasse – så nu vil jeg bare sige god fornøjelse til dig med at finde dine egne favoritter. Måske iblandt mine.

Du kan også tjekke mascaraen fra Nu Skin ud – læs test af Nu Skin mascara.

Undgå at din mascara drysser

På falderebet vil jeg også gerne give et par tips med på vejen, da det ikke er ligegyldigt hvordan du bruger din mascara, hvis du vil undgå at den drysser:

  • Holdbarhed: En mascara bør udskiftes efter 3-6 måneder, da den ellers tørrer ud og begynder at drysse. Jeg vil nok anbefale max 3-4 måneder
  • ”Pump ikke”: Din mascara tørrer hurtigere ud, når du pumper luft ned i den i troen på at du får mere mascara med på børsten. Det er bedre at dreje børsten stille og roligt rundt mens du holder mascaraen vandret, hvis du gerne vil have mere produkt på børsten.
  • Er du fedtet under øjnene? Så kan du godt opleve drysseri, selvom du har købt en mascara der ikke drysser. Det skyldes, at fedtet kan opløse noget af bindingsmidlet i mascaraen. Har du problemer med fedtet hud under øjnene, kan det skyldes din øjencreme. Prøv enten at skifte denne ud med en anden – eller hold pause med den og se, om din mascara stadig drysser.