Med en Nu Skin mascara i skuffen, er der styr på det mest basale indenfor makeup-rutinerne.

En mascara er nemlig det makeupprodukt, som findes i de allerfleste kvinders makeup-pung. Nok fordi en mascara kan få en til øjeblikkeligt at se friskere ud, uden de store anstrengelser. Vidunderligt!

Det er producenterne tydeligvis også klar over og det er nok en af de makeup produkter, som findes i allerflest afskygninger. Jeg synes også tit man ser ”nyheder” inden for netop denne kategori. Det kan næsten være til at blive forvirret af.

Det er nemlig svært at finde ud af, hvilken én der så er bedst til ens vipper, hvordan man kan forbedre virkningen af sin mascara o.s.v.

Her er Nu Skin Mascara genial. Der findes nemlig kun én slags. Og det er simpelthen fordi den kan det hele – og er god mod vipperne samtidig. Det er med andre ord en god all-round mascara, uanset hvilken type naturlige vipper du har. Mascaraen var faktisk et af de første produkter, jeg stiftede bekendtskab med, da jeg blev Nu Skin distributør og jeg er vendt tilbage til den igen og igen.

Her får du min test af Nu Colour Curling Mascara fra Nu Skin.

Køb Nu Skin mascara her

 

Test af Nu Skin Mascara

Nu Skin mascaraHer er tale om en all-round mascara fra Nu Skin, som vil matche de fleste – uanset om man har lange, korte, få eller mange vipper.

Nu Skin Mascara er også god til en dramatisk effekt – så skal du bare tilføje flere lag. Det er faktisk det mest geniale med Nu Colour mascara’en – et enkelt lag giver et diskret look, to lag et lidt mere synligt – og 3 de smukkeste, lange dådyrvipper.

Nu Skin mascara holder desuden godt. Jeg har faktisk haft min i snart et halvt år og selvom jeg anbefaler generelt, at man udskifter sin mascara efter max 6 måneder dur Nu Skin mascara altså stadigvæk – uden at være udtørret eller drysse det mindste.

Nu Colour mascaraen som jeg har testet er sort og det er en flot, intens sort farve. Den giver primært længde og et lettere buet look, som kan forstærkes med brug af en øjenvippebukker.

Min veninde som oftest bruger volumengivende mascara har jeg også bedt teste Nu Skin mascara – og hun er altså også blevet ret glad for den, selvom den ikke decideret lover nogen volumen-effekt. Så det er altså ikke tomme ord, når jeg tør anbefale Nu Colour mascaraen til alle typer vipper derude.

Derudover er Nu Skin mascara virkelig nem at påføre, da børsten er lidt buet, så den følger øjets form. Det giver færre klatter som skal fjernes med en vatpind efter brug. Nu Colour mascaraen kan derfor anbefales til både den rutinerede og den uerfarne.

Mascaraen er ikke vandfast. Det skyldes, at vandfast mascara er oliebaseret – og Nu Skin arbejder ud fra den efterhånden veldokumenterede viden om, at fedtstoffer der ikke er naturligt forekommende i kroppen, ødelægger strukturen i både hud og hår. Oliebaserede mascaraer vil derfor også oftest slide unødigt på de sarte øjenvipper. Så: Derfor fås Nu Skin mascara ikke vandfast.

Kort opsummeret vil jeg anbefale denne mascara til alle, som en god hverdagsmascara. Der er ingen grund til at du skal teste en helt masse forskellige og bruge penge på det, når du nemt kan finde en, der (sandsynligvis) vil matche dig og dine vipper uanset hvad dit behov er.

Køb Nu Skin mascara her

 

Tips og tricks til din Nu Skin mascara

  1. Øjenvippebukker: Simpelt produkt, den skal bare bruges korrekt. Du skal ikke klemme hårdt, men derimod klemme forsigtigt og gerne flere steder på vipperne. Fx kan du først bukke forsigtigt ved bunden af vipperne (inde ved øjenlåget) og derefter bevæge dig ud mod spidsen af dine vipper. Brug den INDEN du påfører mascara og køb en hvor der er en gummi-dut påsat på den ene side, så det ikke er to metalplader som klemmer mod hinanden.
  2. Undgå at lade mascaraen tørre mellem lag 1 og 2: Generelt vil en mascaras effekt forøges ved at påføre mere end ét lag. Mange lader deres Nu Skin mascara tørre helt eller delvist inden de påfører et ekstra lag – men i de fleste tilfælde vil det give klumpede sammenfiltrerede vipper, som de færreste nok finder smukt og charmerende.
  3. Pris og kvalitet følges som regel ad: Jeg har brugt mange forskellige mascaraer og generelt er pris absolut lig med kvalitet.
  4. Find den rigtige mascara til dit behov: Som udgangspunkt vil de fleste mascaraer som er gode til nogen ikke altid fungere for andre. Nu Skin mascara er dog en undtagelse, fordi den er så alsidig.
  5. Husk at fjerne din mascara – hver dag: Som med alt andet makeup skal mascaraen  fjernes igen hver aften, inden du går i seng! Det giver pænere vipper i længden at de også får luft. Du kan evt. supplere med en øjenvippeserum, det vil give dine vipper et ekstra boost og jeg garanterer at de bliver flottere af det.
  6. Udskift din mascara efter 3-6 måneder: Langt de fleste mascaraer vil være udtørret efter denne tid, hvilket betyder at effekten er dårligere og mascaraen vil begynde at drysse. Det afhænger lidt af både brug og kvalitet, om du skal skifte din hvert kvartal eller hvert halve år, så du må prøve dig lidt frem.

Shop med rabat

Vil du have gode rabatter på produkterne og besked, når der er tilbud? Så send en mail til christina@smukkemig.dk for at høre mere.