Da jeg var yngre gik jeg meget i solarium for at have en lækker kulør hele året.

Det er dog over 5 år siden jeg sidst har besøgt sådan ét. Min personlige grund til at stoppe med det, var fordi jeg fik konstateret modermærkekræft som kun 22-årig.

Det går ikke nødvendigvis så galt, det ved jeg godt, men uanset hvad vil din hud takke dig for at holde dig væk fra de stråler, om ikke andet slipper du for at se for gammel ud alt for tidligt!

Løsningen: Selvbruner

Sunright Insta Glow fra Nu SkinSå hvad gør man så, når man ikke er til det blege look (især når man skal ud eller er inviteret til noget) men man heller ikke vil smadre sin hud?

Man går med på selvbruner-vognen og så skal jeg lige love for at man står over for nye udfordringer og jeg vil vove at påstå har oplevet og været igennem alle prøvelserne. Alt fra:

 • Striber og ujævn fordeling
 • Orange håndflader
 • Afsmitning (Ikke super fedt at lave aftryk på det lyse sengetøj eller håndklæde, især når man er hos andre end sig selv!)
 • Orange-ish hud (jeps, sker heldigvis for de færreste efterhånden, for generelt er alle selvbrunerprodukter blevet bedre)
 • Dårlig ”selvbrunerlugt” som bare hænger ved, på trods af parfume-camouflage

Jeg har, som du nok næsten kan gætte, været igennem MANGE forskellige mærker før og havde faktisk afskrevet muligheden. Jeg var nemlig SÅ træt af at bruge penge på en masse skrammel, der ikke virkede.

Da Nu Skin så lancerede Sunright Insta Glow, og jeg jo er distributør, tænkte jeg dog at jeg liiiige ville prøve igen.

Køb Sunright Insta Glow fra Nu Skin her

 

Min test af Sunright Insta Glow fra Nu Skin

Nu Skin Sunright Insta GlowJeg ved ikke om du er nybegynder eller har været junglen mere eller mindre igennem ligesom mig, men jeg tør uanset hvad godt anbefale denne Nu Skin selvbruner. Produktet hedder helt mundret Sunright® Insta Glow Tinted Self-Tanning Gel

Den første årsag til at jeg er vild med Sunright Insta Glow er indlysende, så snart du åbner låget: Den lugter IKKE dårligt og det er altså virkelig vigtigt, så masser af point til Sunright for det!

Derudover er der stor forskel på andre produkter, i forhold til hvor længe man skal vente på en virkning – og der er fordele og ulemper ved både lange og korte virkningstider.

Med Sunright Insta Glow kan man se resultatet inden for kun 15 minutter, hvilket er perfekt for mig, da jeg er sådan en type der ikke orker produkter som SKAL virke lang tid inden fuld effekt.

Jeg synes dog stadig at Insta Glow gelen arbejder lidt efter de 15 minutter, men det gør ikke noget – det vigtigste er at man hurtigt kan se, hvorvidt selvbruneren er jævnt eller ujævnt fordelt.

Det er faktisk aldrig sket endnu for mig at Sunright Insta Glow er blevet ujævnt fordelt.  Det har ellers været en af mine største udfordringer i min jagt på den perfekte selvbruner, igen nok fordi jeg er lidt utålmodig og ikke gider bruge lang tid.

Sunright Insta Glow er imidlertid så nemt at fordele jævnt, at resultatet bare bliver smukt og “rent” – og det er svært at gøre noget forkert.

Sunright Insta Glow er mega nem at bruge

Test af Sunright Insta GlowMan behøver som sagt ikke nogen guide for at bruge Sunright selvbrunergelen – men du får nu en alligevel, bare for at understrege hvor nem den er at anvende:

 1. Gå i bad og exfolier huden med en bodyscrub (om den er dyr, billig eller hjemmelavet er ligegyldigt og det tager ikke nødvendigvis lang tid, men gud, hvor føles din hud dejlig bagefter)
 2. Hvis du plejer at bruge fugtighedscreme og ansigtscreme lige efter badet, så drop det. Sunright Insta Glow trænger bedst ind i helt ren og tør hud og har i øvrigt fugtgivende effekt, så det er en win-win situiation
 3. Påfør et tyndt lag på både ansigtet og kroppen i cirkulære bevægelser, undgå dog læber, hårgrænse og øjenbryn
 4. Vask hænder grundigt (eller brug evt. en selvbrunerhandske til påføring) og fjern Sunright Insta Glow gel fra knæ, ankler og albuer
 5. Syng en halv sang (eller vent et par minutter uden at synge) inden du tager tøj på
 6. Vent de sidste 10-13 minutter og se hvor flot kulør du nu har!

Så snart du har brugt Sunright Insta Glow gel en enkelt gang, bliver det nok din primære go-to, som det er blevet det for mig.

Man får en naturlig farve ud fra ens udgangspunkt og det er altså sådan det skal være, når man bruger selvbruner. Det må ikke være for voldsomt!

Sunright Insta Glow holder også bedre end hvad jeg normalt ville forvente af en selvbruner, som virker på kun 15 minutter (og nej, jeg har heller ikke oplevet at den smitter af endnu, så længe jeg lader den tørre ind i huden efter anvisningen)

Køb Sunright Insta Glow fra Nu Skin her

 

Vil du have VIP-rabat på Sunrigt Insta Glow?

Så send en mail til christina@smukkemig.dk og bliv opgraderet.