Sponsoreret indhold

Næsten alle mennesker – såvel mænd som kvinder – har hår på hovedet og på kroppen. Det er helt naturligt, og det er da også helt op til den enkelte, om man vil lade håret vokse, eller om man vil fjerne det.

De fleste kvinder foretrækker at have hår på hovedet, og mange ser gerne, at det er langt. Mindre positive kan mange kvinder være omkring hår under armene, på ryggen, på inderlår og andre steder på kroppen. Heldigvis er der mindst én måde, hvorpå man kan komme de uønskede hår til livs. Løsningen kan være permanent hårfjerning.

Det er ikke tilstrækkeligt med én behandling

Permanent hårfjerning er en rigtig populær hårfjerningsmetode, men du bliver sandsynligvis skuffet, hvis du tror, at det er tilstrækkeligt med én behandling.

Det er godt nok meget forskelligt, hvor mange behandlinger der er nødvendige, men de fleste skal have 8-10 behandlinger for at opnå det bedst mulige resultat. Antal hår og hårets karakter er nogle af de faktorer, der spiller ind i forhold til, hvor mange behandlinger der skal til.

Det kan gøres til en overkommelig pris

Der er mange kvinder, der aldrig giver permanent hårfjerning en chance, da de har fået den opfattelse, at denne form for behandling koster en formue. Sandheden er dog, at permanent hårfjerning tilbydes til rigtig fornuftige priser.

Bloom Copenhagen er en af dem, der tilbyder permanent hårfjerning. Denne klinik har gjort det nemt og overskueligt for dig at gennemskue, hvad behandlingen koster. På deres hjemmeside vil du erfare, at prisen kan variere, alt efter om der skal fjernes hår fra overlæben, hagen, armhulerne eller noget helt fjerde.

Du kan få en gratis forundersøgelse

Er du endnu ikke helt overbevist om, at permanent hårfjerning er noget for dig, eller vil du bare gerne have en faglig vurdering af, om det er den rette type behandling for dig? I givet fald bør du ikke tøve med at booke en gratis forundersøgelse hos din foretrukne skønhedsklinik. Forundersøgelsen er helt gratis og uforpligtende, så du har intet at miste ved at møde op i klinikken til en lille snak og en undersøgelse.

Sådan skal du agere efter endt behandling

Efter endt behandling er der også nogle ting, du skal være opmærksom på.

Det er helt normalt, at din hud kan være lidt rødlig og ekstra sensitiv et par uger, efter behandlingen er blevet afsluttet. I ugerne efter behandlingen bør du i øvrigt undgå at udsætte din hud for direkte sollys.

Ellers bør der ingen gener være. Skulle du mod forventning opleve gener, der befinder sig uden for, hvad der betragtes som værende normalt, så bør du kontakte klinikken, der har udført den permanente hårfjerning.