Dette indhold er sponsoreret.

Der er mange cremer på markedet, og det kan være svært at finde den bedste creme til tør hud. Men her får du nogle tips:

– Vælg en fugtgivende og nærende creme, der indeholder hyaluronsyre eller glycerin.
– Undgå produkter med alkohol, som tørrer huden ud.
– Brug en blødgørende olie som mandelolie eller jojobaolie til at massere din hud inden brug af fugtighedscreme.
– Prøv at finde en naturlig fugtighedscreme uden parabener og andre skadelige stoffer.

Du kan med fordel tage et kig på vitacreme.dk, hvis du gerne vil finde en creme, som er god mod tør hud.

Hvilken type creme er bedst til tør hud?

Hvis man har tør hud, så er det en god idé at bruge en fugtgivende og nærende creme. Dette gælder især om vinteren, hvor luften typisk er meget tør. Man kan med fordel bruge en creme, der indeholder olie eller fedtsyrer, da disse stoffer er med til at binde fugten i huden. Hvis man har ekstra tør hud, så kan det være en god idé at bruge en creme, der indeholder hyaluronsyre. Hyaluronsyre har den egenskab, at det kan optage store mængder fugt, og på den måde kan hyaluronsyre være med til at holde din hud fugtig hele dagen.

Hvorfor har du tør hud?

Der er mange grunde til, at man kan have tør hud. Typisk er tør hud noget, som opstår med alderen. Nogle gange kan det også være en bivirkning af medicin. Uanset årsagen til tør hud, så er det vigtigt at pleje huden på den rigtige måde. Det vil sige, at man skal bruge de rigtige produkter til sin hudtype. Man kan med fordel vælge at bruge produkter, der indeholder fugtgivende ingredienser som glycerin eller hyaluronsyre. Disse ingredienser vil trænge dybt ned i huden og holde på fugten. På den måde kan man forebygge og forhindre, at huden bliver alt for tør. Du kan med fordel overveje at købe vitacreme b12, hvis du har tør hud.

Er det normalt at have tør hud på visse områder af kroppen?

Det er helt normalt at have tør hud på visse områder af kroppen. Der kan være flere årsager til tør hud, men ofte skyldes det vejret. Særligt i vinterhalvåret har mange tendens til at få tør hud på kroppen og i ansigtet, eftersom luften er særligt tør på denne årstid.

Der findes mange cremer på markedet, men hvilken en er den bedste for dig? Det afhænger af din hudtype. Hvis du har tør hud, så kan det anbefales at gå efter en særlig fugtgivende og nærende creme.