Måske du ikke har overvejet dette, men når du står nede i din lokale købmand og skal blande dit fredags slik, så er du sjældent den eneste der har fået den idé. 

Det er vanvittigt populært med bland-selv slik, frem for de færdigblandede poser. Der er nemlig altid noget tilbage i sådan en pose, som ingen gider have og som aldrig bliver spist. Det er da et spild. Nej så er det meget sjovere selv at kunne vælge og udelukkende fylde slikposen med favoritter. 

MEN har du nogensinde tænkt på hvor mange hænder der kommer igennem sådan et bland-selv område?? 

Bland-selv slik på en hygiejnisk måde

At blande dit slik på en hygiejnisk måde lyder besværligt, men betyder ganske simpelt bare, at du skal købe dit slik online.

Selvom der de fleste steder, er taget utrolig mange tiltag, som brug af handsker og afspritning af hænderne, for at forbedre hygiejnen omkring bland-selv slikket. Så kan det næsten ikke undgås, at der vil gå et par bakterier eller tre fri. 

Og det ville næsten være for heldigt, hvis lige netop du er den heldige, der slipper for dem i din slikpose. Så kan det godt anbefales at købe dit bland-selv slik online.

Webshops der sælger slik online, kan bedre give dig en garanti for, at slikket bliver pakket under de rigtige forhold. Der er desuden kun få ansatte og færre “hænder” som har adgang til slikket og ikke hundredevis af kunder igennem en hel dag, som hos de fysiske butikker.

Top 5 fordele ved at købe slik online

Der er faktisk masser af andre fordele, ved at købe slik online, ud over hygiejnen. 

  • Du kan f.eks. sidde stille og roligt derhjemme med en god kop kaffe og bestille lige nøjagtigt det slik du har lyst til. 
  • Du bliver ikke stresset af de 20 andre der også lige skal have blandet deres fredagsslik.
  • Du kan gøre det når det passer dig og ikke være afhængig af butikkernes åbningstider.
  • Du får et større udvalg når du køber dit bland-selv slik online, ofte op til 300 forskellige varianter.
  • Når du har bestilt, skal du blot vente på, at dit favorit slik bliver leveret lige til døren.

Så der er faktisk ingen grund til ikke at købe dit bland-selv fredags slik online. Det vil være til glæde ikke kun for dig og dit stressniveau, men også for resten af familien. 

Bestil dit slik online lige her.