Savner du lidt selvforkælelse med lækre plejeprodukter til hud og hår? Eller vil du gerne have opdateret indholdet i makeup-tasken? Hvis du mangler skønhedsprodukter, kan du her læse om 5 beauty-webshops der har vilde Black Friday tilbud. Læs med, og gør en god handel!

Der er ikke noget som en lækker ansigtsmaske, nye øjenskygge-kombinationer eller en god fugtighedscreme.

Skønhedsprodukter kommer dog ikke altid billigt. Derfor er det en rigtig god idé at holde øje med, når der kommer Black Friday tilbud.

På sort fredag skruer de fleste butikker nemlig gevaldigt ned for priserne – og det gælder også beauty-webshops.

Lav en indkøbsliste over de skønheds- og plejeprodukter, du mangler, og tjek f.eks. siderne, vi nævner herunder, på Black Friday. Så er du sikker på at gøre masser af gode handler og spare mange penge!

1. Forkæl dig selv med plejeprodukter fra Matas.dk

Matas er en af de helt store butikker, når det kommer til beauty-produkter. De har alt fra hud- og hårpleje til makeup og parfumer. Derudover har de også et stort udvalg inden for helse- og livstilskategorierne.

Matas.dk er derfor et godt sted at starte, hvis du har mange forskellige plejeprodukter på ønskelisten. Her er du nemlig sikker på at kunne finde lidt af hvert. De skruer desuden altid godt ned for priserne i deres webbutik på Black Friday.

2. Køb lækre dufte og mere på BilligParfume.dk

BilligParfume.dk gør en ære i at have et stort udvalg fra forskellige brands og til gode priser. De startede med at sælge lækre parfumer til billige penge, men har i dag næsten alt inden for skønhed.

Derudover kører de altid med vilde Black Friday tilbud. Ofte kan du spare op til 65% på masser af kendte mærker. Det er derfor et godt sted at holde øje med, hvis du gerne vil gøre en god handel.

3. Få alt til skønhedsrutinen på NiceHair.dk

Webshoppen NiceHair.dk begyndte i 2009. Dengang havde de fokus på at tilbyde billigt tilbehør og udstyr til håret i høj kvalitet. Sidenhen har de udvidet sortimentet, så der ikke er meget, du ikke kan få hos NiceHair.

Når det bliver dagen efter Thanksgiving, bør du derfor helt sikkert tage et smut forbi deres hjemmeside. Her kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik og finde det, du står og mangler til den bedste pris.

4. Find gode plejeprodukter hos Beautycos.dk

BeautyCos er en af Danmarks største forhandlere af billige beauty-produkter. De har et kæmpe udvalg med mange af de allermest kendte mærker.

Deres webshop er bygget op, så du uden problemer kan finde det, du har brug for. Af den grund er BeautyCos.dk en webshop, du bør holde øje med på Black Friday. De kører ikke kun masser af gode tilbud, men har også en dejligt overskuelig hjemmeside og et stort udvalg.