Så skal du ikke nødvendigvis blive skilt eller slå op med din partner….

Alle forhold – uden undtagelser – går op og ned, og det er særligt i forbindelse med nedturene, at man kan bevise, hvorfor man er et godt par.

For at få forholdet på rette køl efter en periode med meget negativ energi og skænderier, så er det alfa og omega, at man går ind til den kommende periode med den rigtige indstilling. Er du positiv, og ser du muligheder i stedet for begrænsninger, så skal du nok kunne skabe spænding og liv i dit parforhold – i tæt samarbejde med din partner selvfølgelig.

Sæt ord på dine tanker og behov

Selvom det ville være rart at være i et forhold, hvor alt bare fungerede, så kommer man som sagt ikke udenom at rende ind i problemer (eller udfordringer) fra tid til anden. Og når disse udfordringer opstår, så er det altafgørende, at du kan og tør sætte ord på dine tanker og behov.

Det er ikke sikkert, at din partner har samme oplevelse af situationen, som du har, men det ændrer ikke på, at du bør åbne op og fortælle, hvad du føler.

I denne situation skal du forsøge at forklare nøjagtigt, hvad du mangler i forholdet. Savner du intimitet, bekræftelse og / eller mere initiativ fra din partner? Tænk det godt igennem og tag så den vigtige snak med din bedre halvdel.

Føler du dig seksuelt frustreret?

Uanset hvordan man vender og drejer det, så kommer man ikke udenom, at sex er en vigtig del af et parforhold. Derfor kan seksuelle frustrationer også føre til alvorlige udfordringer i forholdet.

Der kan være mange grunde til, at man føler sig seksuelt frustreret. Det kan f.eks. skyldes, at man mener, at ens partner har for meget fokus på egne seksuelle behov, at man ikke oplever nok initiativ fra partneren eller noget helt tredje.

Seksuelle frustrationer er typisk noget, der opstår, når man har været i et parforhold i en årrække. Måske er man ved at køre fast i de samme rutiner, stillinger m.v. Er det på tide, at jeres sexliv bliver piftet lidt op, så kan sexlegetøj være en del af løsningen. Purelust.dk kan give jer den nødvendige inspiration.

Utroskab er aldrig (!) en god løsning

Mangler du spænding i dit parforhold, så har du måske tænkt den forbudte tanke; at være sammen med en anden.

Det er i bund og grund helt uskyldigt at tænke tanken, men vælger du at gøre alvor af det, så er det selvfølgelig en anden snak. Utroskab fører aldrig til noget godt, og har man derfor et enormt behov for at være sammen med andre end ens partner, så er det måske på tide, at man går fra ham eller hende. Alternativt skal man lufte idéen om at leve i et åbent forhold.