Elsker du smukke silhuetter, skøn pasform, simpelt design dog med et tvist af noget udefinerbart? Og vil du gerne blive forårsklar med en spændende garderobe, der stilmæssigt kan klare lidt af det hele – både klassisk og trendy, men samtidig også være super behageligt at have på? Så er Mos Mosh helt klart noget du burde kigge nærmere på.

Mos Mosh er nemlig et af de mest populære danske tøjmærker i øjeblikket. Især blandt modepassionerede kvinder i Skandinavien, men faktisk også et velkendt brand på verdensplan. Mos Mosh leverer nemlig tøj til nogle af Europas mest anerkendte modebutikker.

Og det er ikke uden grund – Når du dykker ned i det skønne Mos Mosh univers, vil du opdage en smuk forårskollektion spækket med flotte farver og skønne print. En lækker kombination af intens stil, optimisme og ro, der symboliserer naturen, men også håbet og friheden. 

Kort sagt er det lykkedes Mos Mosh at skabe en skøn forårskollektion, hvor drømmene møder handling og naturen møder byliv.

5 Must Haves til foråret fra Mos Mosh

  • Et af forårets absolutte must haves, er den skønne Sola Paola Jakke, fremstillet i den lækreste bomulds- og hørblanding. Med denne jakke, der er designet i regulær pasform og med et lækkert print, giver du dit outfit et nostalgisk og romantisk touch.
  • Du kan også gå all-in på forårets utility-trend med den flotte Ivy Green farvede Naya Utility Vest. Også denne er designet i regular fit, men med snore til at fremhæve taljen. Derudover vil du elske, at den har både klaplommer og sidelommer.
  • Hvis du er til et lidt mere cool look, må du ikke gå glip af de fantastiske Madisane Paper Cargobukser. 
  • Er du mere til skjorter, kan du ikke gå foråret i møde uden den skønne Taylor Blury Skjorte. Med det smukke vandfarvet print, en krave der henter inspiration fra 70’erne, knaplukning foran og plissering i ryggen som finish.
  • Sidst men ikke mindst vil du få meget svært ved, at undvære den fantastiske maxi-kjole Luni Alfie. En flatterende V-hals, lækker print, slidser i siden og et matchende bælte, sikrer dig en klar vinder i forårsgarderoben.

Lidt om MOS MOSH

Det danskejede brand Mos Mosh, der blev grundlagt i 2010 af Kim Hyldahl, lever og ånder for at designe smukt og unikt tøj af høj kvalitet til den modebevidste kvinde. 

Kim Hyldahl startede hjemme ved køkkenbordet, hvor de første skitser blev til virkelighed. Stille og roligt blev et produkt til flere og pludselig var en kollektion kreeret. Målet for Mos Mosh har altid været international succes, dog uden at gå på kompromis med principperne. 

Der bliver lagt sjæl i hvert eneste design og forholdet mellem de involverede parter er noget helt specielt – “We put passion, love and heart into everything we do.” Der tydeligt ses i kollektionerne, som er kendt for, at være velsiddende tøj af høj kvalitet og fantastiske designs, udviklet med et lille tvist.

Så hvis du nu tænker garderoben derhjemme igennem og kommer frem til, at den muligvis godt, kunne trænge til et lille pift her til foråret, kan det virkelig anbefales, at kigge nærmere på de fantastiske kollektioner fra Mos Mosh.