Jeg elsker ure. Ikke blot fordi de er praktiske og fortæller, mig hvad klokken er i en presset hverdag – men også fordi de er smukke.

Et ur kan nemlig være et helt smykke i sig selv og selvom man skulle tro, at designet ikke kan blive ved med at blive fornyet (når der grundlæggende blot er tale om de relativt samme elementer som rem, urskive, tal og visere) er der alligevel hele tiden overraskelser og nyheder på markedet.

Det gør det muligt at matche sit ur med sit outfit og dermed skifte urstil fra dag til dag. Og med billige ure får du endda mulighed for at eje endnu flere af de uundværlige tidstrackere.

Her bliver du præsenteret for mine 3 urfavoritter i dette efterår.

Ur med blomster

Ur med blomsterStore blomsterprint hitter for tiden og derfor var det også bare et spørgsmål om tid, før der kom et ur på gaden der understøttede den blomstrende trend.

Dette ur fra Pilgrim har den smukkeste urskive, prydet af store roser i lyserøde og gammelrosa nuancer. Kombineret med guldfarvet urkasse, visere og talstriber giver det er meget feminint og eksklusivt moderne udtryk.

Remmen er af silikone, men kan udskiftes med en anden læderrem, hvis du gerne vil have et endnu mere eksklusivt udtryk.

Ur i pastelfarver

Billige ure i mintgrønDe smukke og afdæmpede pastelfarver er kommet for at blive og man ser dem overalt i modebilledet.

Derfor er der naturligvis også spændende urnyheder i samme farveskala. Om du er til en sart lyserød , en kølig mint, en afdæmpet grå eller en klassisk hvid er ligegyldigt – du kan få det hele.

Min favorit er den mintgrønne model, hvor den skønne farve komplimenteres af en smuk guldbelagt urkasse og visere. På den gang raffineret og en smule sporty i sit udtryk.

Ur med marmorlook

Ur med marmorlookEt anderledes, men meget stilfuldt og eksklusivt udtryk, finder man med dette ur.

Urskiven har et smukt marmorlook i en dyb, grøn nuance som i kombination med en guldbelagt urkasse i rosegold og guldtal i samme tone ligner en million – men er langt billigere.

Remmen er af præget læder, som udgør en smart kontrast til det strømlinede ur og jeg er vild med udtrykket! Dette ur er et helt smykke i sig selv og hvis du som jeg elsker at gå i et afdæmpet sæt tøj, er uret perfekt til at vække opmærksomhed og dermed rigtigt komme til sin ret.

Hvilket ur er din favorit? Se de 3 modeller og masser af andre billige ure her på linket.