Jeg husker stadig det første par Skechers jeg fik på fødderne.

Aldrig havde jeg haft sådan et par bløde sko på før og det føltes nærmest som at gå på skyer. Præcis som ekspedienten i butikken sagde, det ville, hvis jeg valgte et par med det populære Skechers memory foam.

I dag kan jeg næsten ikke holde ud at hoppe i et par sko uden de lækre, bløde såler og jeg synes nærmest, det kan forplante sig hele vejen op igennem min krop, hvis mine skosåler er for hårde.

Det er lidt sjovt – for inden jeg fik mit første par Skechers, havde jeg ikke de vilde præferencer til hverken sneakers, sportssko eller sandaler. Det skulle bare være smart og passe til mit overtøj.

Nu sværger jeg til mærket, hver gang det kan lade sig gøre – og det kan det faktisk oftest. Skechers sko og sandaler er nemlig meget mere en praktisk fodtøj.

 

Skechers til alle årstider

Skechers vinterstøvlerNår nu Skechers mest er kendt for sneakers, kunne det være nærliggende at tro, at stilen lægger sig op ad det klassiske streetwear.

Det er dog langt fra tilfældet. Der fås også mange fine feminine sko- og støvlemodeller fra Skechers. Nogle af dem skal man faktisk lige kigge en ekstra gang på for overhovedet at kunne spotte, at der er tale om et par Skechers.

Skechers laver desuden også vinterstøvler til de kolde måneder, støvletter til overgangsperioderne og sandaler til de varme sommerdage.

Alle sammen med de velkendte, bløde såler som gør dem så behagelige at have på. Også i mange timer ad gangen, hvorfor Skechers især foretrækkes af sundhedspersonale og butiksansatte som er på benene hele dagen og går mange tusinde skridt dagligt.

Skechers er perfekte til dig, som:

Skechers sandaler fra Sygeplejebutikken

  • Leder efter et par gode gå-sko – især hvis du ikke er vant til at gå meget og har brug for fodtøj, der skåner dine fødder.
  • Døjer med hælsporer – Skechers sandaler og sko aflaster nemlig den ømme hæl, indtil foden er tip top igen.
  • Har brug for et par smarte sko, som samtidig tager hensyn til at du skal gå meget dagen igennem.

Har du endnu ikke prøvet er par Sketchers, kan du derfor roligt kaste dig ud i brandet. Men pas på: Det bliver hurtigt vant til de bløde såler og får svært ved at slippe dem igen!