Selv de bedste plejeprodukter må nogle gange melde pas, hvad angår et smukt og medgørligt hår.

Til de dage er en hue – eller en beanie – en redning sendt fra himlen. Uanset om du lider af en dårlig hårdag, skal ud i blæsten med dit lange smukke hår eller bare ikke gider gøre så meget ved din frisure på en smuttur ned i supermarkedet.

Den ene ting udelukker dog ikke nødvendigvis den anden, når det kommer til at bære hue. Man kan nemlig heldigvis – og sagtens – være smart og trendy med en hue på. Selv på gode hårdage kan en velvalgt beanie som accessorie endda fuldende dit outfit – og et godt forspring til et godt hattehoved får du på High5shop.dk.

Hvilken beanie du skal vælge kan dog være svært – for der er så mange fine. Her får du imidlertid en guide til, hvad de forskellige beanieyper dækker over. Så er du godt rustet til at finde præcis den hovedbeklædning, der passer til dig og dit øvrige overtøj.

Beanie

En beanie er grundlæggende set en ganske almindelig hue, som du kender dem. Den er rund på toppen og denne sidder tæt ind til hovedet.

Mange beanies er fold-up-modeller, hvor huens nederste kant foldes opad og dermed giver huen er særligt udtryk. Mange beanies har logo på denne foldekant. Andre beanies er derimod blot glatte uden folder.

Beanies fås både i ét lags bomuld som er god til de lunere dage og i dobbelt-lags-bomuld eller strik, som er gode til kølige dage. Modellen er god til dig, der godt kan lide det klassiske look og har brug for en beanie som går godt sammen med for eksempel din strømlinede uldfrakke.

Baggy Beanie

En baggy beanie er en længere model end den klassiske beanie, som i stedet for at sidde tæt på toppen, er en smule baggy at se på. Nogle en lille smule, andre ganske meget.En beanie af denne slags efterlader et særligt afslappet udtryk og modellen er perfekt til dig, der godt kan lide et sporty og friskt udtryk.

En baggy beanie gør sig godt til for eksempel dynejakker og feminine termojakker samt de moderne flyverdragter til kvinder.

Pom beanie

En pom beanie er en beanie med kvast eller pompom. Huen kan enten være af den klassiske slags, hvor toppen sidder tæt til hovedet eller en baggy model, hvor kvasten i stedet kommer til at hænge mere afslappet.

En pom beanie giver et lidt kækt udtryk og et oplagt til dig, der godt kan lige at dit outfit har lidt kant. Denne type hue er oftest fremstillet af lunt strik og dermed hyppigt brugt sammen med vinterjakken og det øvrige skitøj. Du kan dog også finde enkeltlagshuer med dekorative kvaster i for eksempel fake fur, som passer til det meste.