Dating kan være svært, hvis man leder efter noget helt bestemt. Måske ser du dig selv som en lidt kræsen type, hvilket jo gør, at du ikke bare kan gå ud at finde hvilken som helst og bare slå dig løs. Du leder efter noget særligt, og alt andet er ikke godt nok. Det kan dog volde problemer – derfor kan du her læse fire tips til dig, der er en kræsen dater.

Vær præcis med dine krav

Hvis du ved præcist, hvad du søger helt fra start, så kan du komme rigtig langt. Det gør nemlig, at du kan forklare til andre, hvad du søger, og på den måde kan du hurtigt vælge dem fra, som bare ikke er din type. Og nogle datingsider kan endda søge efter, hvad du mere præcist leder efter. Dette gør helt klart søgningen nemmere.

Selvfølgelig skal du huske, at det ikke er umuligt at finde et helt 100 procent perfekt match. At du måske har visse ting, som bare skal være på en bestemt måde gør, at du hurtigt kan sige; det er ikke den rigtige – og på den måde spilder du ikke din tid.

Giv folk en chance

Selvom du er kræsen, skal man stadig give folk en chance. Måske virker de ikke som dit perfekte match til at starte med, men alting kan ikke bedømmes på en enkelt kort samtale. Derfor skal du være åben for typer, du måske ikke ville gå efter normalt. Men samtidig behøves du heller ikke at tænke, at du bare skal på en date, selvom han eller hun overhovedet ikke siger dig noget.

Så det handler om at have en god balance. Du skal både være åben, men samtidig også holde dig til det, du finder interessant og tiltrækkende. Du skal være klar på at give folk en chance, selvom de ikke fik dig til at falde om af forelskelse ved første øjekast.

Søg de rigtige steder

Det er ofte sådan, at når man har en bestemt type, så leder man de steder, hvor man ved, at der færdes mange ligesindede mennesker. Hvis man leder efter en, der er intelligent og interesseret i bøger, så kunne det for eksempel være butikker med bøger, biblioteket eller diverse bogklubber. Er du mere til festaber, er det ofte på klubber eller til privatfester, du har bedst held med at finde et match.

Så tag ud et sted, hvor du tænker, at din perfekte partner hænger ud. Du kan gøre det med venner eller alene, og så bare spring ud i det. Du skal ikke være bange for at snakke med nye mennesker, for ellers bliver det svært at finde en partner.

Desuden åbner de mange tusinde datingsider en verden af muligheder for dig. Der er jo nogle datingsider, der kun er til nogle bestemte mennesker. Du skal bare finde ud af, hvordan du bliver en elitedater, og hvordan du finder ligesindede elitedaters. I første omgang kan du klikke på linket og læse lidt om, hvad der kendetegner elitedating, og hvem det er for.

Prøv lidt af hvert

Du kommer langt, hvis du tør gå ud at prøve lidt af det hele. Efter du har læst alle de tips du kan, er det bare med at gå ud og udforske mulighederne. Når man er kræsen, skal man bare arbejde lidt ekstra for at få det, man gerne vil have. Derfor handler det om at prøve det hele af, og hvis man gør det, skal der nok komme fangst en dag.

Så alt i alt skal du være sikker på, hvad du søger, men også give folk en chance, samtidig med at du skal søge de helt rigtige steder. Så er der ingen tvivl om, at du får succes.