Skal du snart på bryllupsrejse med din nye mand eller kone? Så har du brug for nogle tips til, hvordan du hurtigst og nemmest sørger for en god stil, mens du er afsted.

Læs med her og få lidt inspiration.

Hvor tager I hen?

Før vi kan begynde at snakke om stil, så er det vigtigt lige at slå fast, hvor I skal hen på bryllupsrejse. Det har nemlig meget stor indflydelse på, hvilken stil du bør gå efter.

Går turen til det smukke Italien og storbyer som Milano og Rom? Eller skal I ud og nyde hinandens selskab i en hytte i det nordlige Sverige?

Uanset hvor du tager hen, er det en god idé at klæde sig på til begivenheden. Nok vil du gerne se pæn ud og fremstå fra din bedste side, men du har jo heller ikke lyst til at skille dig for meget ud.

Hold det simpelt

Forsøg så vidt muligt ikke at gå for vidt med dit udseende, når du er afsted. Det er aldrig sjovt at slæbe en masse med sig, når man skal ud på en ferie eller rejse – og det gælder især på sin bryllupsrejse.

Derudover handler en bryllupsrejse jo netop om at nyde hinandens selskab og det faktum, at I endelig er blevet gift. Din nye ægtefælle har formentlig allerede set dig i hvilken som helst slags kluns og i alle tilstande. Han eller hun er nok mere eller mindre ligeglad, så længe vedkommende kan slappe af og nyde tiden sammen med dig.

Så spar på de store guldsmykker og hold dig til nogle få enkelte elementer, som hurtigt kan få din stil til at poppe frem og give den mere dybde. Det er både nemmere at slæbe på, og du vil heller ikke blive lige så stresset over alle de forskellige elementer, der ikke nødvendigvis passer godt sammen.

Gem gallakjolen til om aftenen

Du og ægtefællen vil formentlig gerne ud og spise lidt lækkert mad om aftenen. Hvis du virkelig gerne vil klæde dig ordentligt på, når du skal på din bryllupsrejse, så er det netop her, hvor du skal slå til.

Efter en lang dag med vandring rundt i bjergene eller i de fyldte gader i Rom, så er det på tide at komme hjem og få sig et langt varmt bad. Bagefter kan du finde dit stiveste puds frem og bede din partner om at gøre det samme.

Uanset om der er andre til stede, der kan beundre jeres stil eller ej, så vil I i hvert fald kunne beundre hinanden og vide, hvor heldige I har været at få hinanden.