Endelig er det blevet forår og med lidt held kommer de lunere temperaturer hurtigt, så vi snart kan gå i sandaler og bare tæer. Det giver nemlig mulighed for at hoppe i noget andet tøj, end vintergarderoben har dikteret indtil nu. Dermed kan vi alle få det dejlige, lette sommerlige look tilbage.

Med til det hører også smukke fødder og flotte negle. Og vejen til det går gennem pedicure og manicure.

Har du endnu ikke oplevet at få ordnet hænder og fødder hos en dygtig negletekniker er det virkelig noget, du skylder dig selv. Ikke nok med at du får smukke hænder og negle, du får også en skøn wellnessoplevelse og glæden ved at forkæle dig selv i hverdagen.

Her kan du læse lidt om, hvad du har i vente!

Smukke negle på hænderne med manicure

Manicure dækker over behandling af hænder og negle.

Det er luksuriøs skønhedspleje af hænderne og kan bestå af flere forskellige delbehandlinger. For eksempel kan  neglene files i facon, neglebåndene plejes og klippes eller hård hud kan fjernes. Samtidig kan huden blødgøres og smøres og man kan få en lækker og behagelig håndmassage, så manicuren bliver en hel wellnessbehandling.

De fleste slutter behandlingen af med at få neglelak på neglene eller at få lavet gelenegle. Disse kan i øvrigt blive til helt små kunstværker med pynt som pailetter, stickers eller med en kunstfærdig hånd fra negleteknikerens side.

Matchende fødder med pedicure

Pedicure er det, som behandlingen af fødder og tånegle kaldes.

Som regel består en pedicure af et plejende fodbad, peeling, neglepleje og behandling af hård hud. Der afsluttes med plejende creme, -fod- og underbensmassage, samt plejende negleolie. Når pedicuren er overstået, er det tid til at lakere neglene, så de passer til dine fingernegle. Resultatet bliver så smukt, at du slet ikke kan lade være med at flashe dine fine fødder i sommersandalerne.

Shellac alene – eller i kombination med gelenegle?

Shellac er en meget holdbar lak, der holder op til 14 dage – og nogle gange endnu længere, hvis du plejer neglene med en særlig olie. Der findes et væld af farver til enhver anledning. Du kan også få franske negle med shellak, hvis du holder mest af det naturlige udtryk.

Ønsker du smukkere negle end dem du er udstyret med fra naturens side, kan du samtidig få lavet gelenegle. Det sker ved, at en særlig gele påføres neglene, hvorefter den skal tørre under en UV-lampe og dermed hærder, så geleneglene bliver stærke og holdbare. Derefter er geleneglene klar til at blive belagt med shellac.

Så er du klar til varmere temperaturer!