Tøj med tekst på har været på mode længe. Omend det er et udsagn, en joke, en sangtekst eller noget helt andet, så kan selv den mest simple og kedelige T-shirt hurtigt gøres til et personligt stykke af beklædningen ved at sætte en sjov tekst på.

Sidder du og overvejer at få dig en T-shirt med en bestemt tekst, du virkelig godt kan lide, eller er du usikker på, hvilken tekst, der kunne være fed at have på en trøje, så er der masser af hjælp og inspiration at hente lige her.

Vælg den perfekte tekst til en t-shirt

Vores påklædning sender ofte nogle signaler til andre om, hvilken slags person, vi er. Derfor er det faktisk ret vigtigt at tænke godt over, hvilken tekst, man vil have på sin T-shirt, så man ikke kommer til at fortryde det senere og spilder en ellers fin T-shirt.

Er du typen, der rigtig godt kan lide poesi og tekster med en dybere mening? Så vil et citat fra en af dine yndlings-digtere eller -filosoffer et fantastisk valg. Men vælg noget, der siger dig noget og som eventuelt viser lidt af din egen personlighed. I sidste ende er det din T-shirt, så det er helt op til dig, og ikke andre, hvad du vil have trykt på den.

Det kan også være, du har en lille rebel i dit hjerte og gerne vil udtrykke det. Vær ikke bange for at citere et af dine favorit-bands med et lidt mere grænseoverskridende udsagn, hvis det er tilfældet. Hvis du vil vise, hvem du er, behøver du ikke holde dig tilbage – kun din fantasi sætter grænser.

Sådan laver du en t-shirt med tekst

Har du allerede en ide til en sjov T-shirt med tekst, så står du måske med spørgsmålet: Hvordan gør man? Det er et godt spørgsmål, og svaret er faktisk relativt simpelt.

Der findes specielt papir til hjemmeprintere, hvor man selv kan printe og klippe den tekst, man vil have på sin T-shirt, hvorefter man stryger det på med et strygejern. På emballagen af papiret er der altid en vejledning til, hvordan man gør, så du skal heller ikke bekymre dig om at finde hjælp på nettet, hvis du beslutter dig for selv at sætte tekst på din T-shirt. Det er nemmere, end man lige tror, så længe man kender sit strygejern.

Alternativt findes der også online muligheder for at få sjov tekst på sin T-shirt. Det er ofte dyrere end at gøre det selv, men så er man sikret en T-shirt med tryk i god kvalitet, som holder længe – gør man det selv, kan den trykte tekst risikere at blive knap så holdbart, alt efter, hvilket mærke papir, man køber. Firmaer bruger nemlig ofte maskiner, der presser og nærmest smelter teksten ind i stoffet på T-shirten ved hjælp af varme. Det danner et holdbart bånd mellem den sjove tekst og T-shirten, som holder i mange år, også igennem mange omgange vask.

Er du usikker på dine kreative evner, så har du derfor muligheden for at kontakte et firma, der laver tryk på T-shirts. Alt du skal gøre er at sende dem et design, og så klarer de resten for dig.