Den fælles opfattelse af, hvad der er moderne, er i den grad en skiftende trend. Måske føler du dig med på moden med smukke små øjenbryn, der blot markeres med en streg, og inden du ser dig om, så har moden skiftet, og store buskede bryn er det nye. Det kan føles som en jungle, når man skal begive sig inden for beauty-verdenen, men det er der heldigvis råd for. I dag kan du nemlig finde hjælp til at få netop de features, du ønsker, og det gælder også dit hår.

Måske er du træt af dit korte hår, der aldrig synes at blive længere. Eller også vil du gerne være med på bølgen med super langt og fyldigt hår, ligesom mange af de kendte har. Heldigvis findes der rigtig mange måder, hvorpå du kan opnå din hårdrøm. Er du ikke til en komplet paryk, så kan du forlænge dit eget hår med mindre synlige extensions. Og med hair extensions på afbetaling skal du ikke tænke på at betale for det lækre hår på én gang.

Hair extensions kan være mange ting

Måske har du en idé om, hvordan du gerne vil have, at dit hår skal se ud, men der er dog mange ting, man skal tage stilling til, når man går på jagt efter de helt rigtige extensions. To af de mest brugte metoder til extensions i øjeblikket er clip-ins og permanente extensions. Med clip-in extensions kan du tage dine extensions af og på, som du ønsker det. Det betyder, at du kan skifte frisure fra dag til dag.

Det er måske for dig, der er i tvivl om, hvorvidt langt hår er den rigtige løsning for dig eller for nybegynderen, der ikke er så godt inde i extensions-verdenen endnu. Permanente extensions derimod betyder, at du ikke kan tage dem af og på, som du ønsker. Det har dog også sine fordele, hvis du er helt forelsket i dit lange nye hår. Med permanente extensions vågner du op med langt flot hår hver dag, og skal ikke tænke på at sætte tid af om morgenen til at gøre håret i stand.

Køber du hair extensions på afbetaling, er der endnu flere fordele at hente. Hair extensions kan være en stor udgift for manges økonomi, og derfor kan du heldigvis dele betalingen op over flere måneder. Dette kan være meget belejligt for mange mennesker.

Få langt og fyldigt hår med hot fusion

Men mulighederne stopper ikke der. En af de mere anerkendte metoder inden for hair extensions er hot fusion. Hot fusions extensions sættes på ens eget hår og smelter sammen med proteinfibrene i dit naturlige hår. Hot fusion-metoden er en mere tidskrævende proces end de ovennævnte, men giver et flot og fyldigt resultat.

Med hot fusion metoden får du altså langt og lækkert hår, der er let at holde, og som kan styles på utallige måder. Hvor permanente extensions holder i nogle uger, så sikrer hot fusion metoden dig altså langt og fyldigt hår i omkring 3 måneder. Det er naturligvis altid muligt at fjerne disse extensions igen, hvis du ender med at fortryde.